Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Kapo Containers B.V., De Lier

Kapo Containers B.V., De Lier

Jogchem van der Houtweg 84a, De Lier (Zuid-Holland)

WhatsApp met Kapo Containers B.V.

www.kapo.nl

Verkoop en verhuur deense containers

Wij verkopen en verhuren deense containers en platen tegen zeer scherpe tarieven! Kapo bestaat sinds 1 januari 2005. Voor die tijd was er al verkoop en verhuur van karren maar toen was dit ondergebracht bij Lievaart Transport.

Gezien de sterke groei is er voor gekozen een apart bedrijf op te starten. Met succes, want Kapo is nu een van de grotere leveranciers van Deense karren en toebehoren. Wij leveren met name aan de groothandel en aan de grotere exporteurs. Wij importeren zelf uit China. Wekelijks komen er zeecontainers met goederen binnen. Per begin 2008 zijn we gestart met de verkoop van opzetstukken zowel in metaal als in plastic. Onze prijzen zijn gegarandeerd de beste in de markt.

Bel of mail voor meer info.

Service Op ons bedrijf hebben we veel opslagruimte en daardoor hebben we een grote voorraad. Wij kunnen leveringen dan ook te allen tijde garanderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct vanuit China de container op het bedrijf te laten komen om zodoende de beste prijs te kunnen genereren. Vraag naar de mogelijkheden.


Contact opnemen

Contact info

Kapo Containers B.V.
Jogchem van der Houtweg 84a
De Lier (Zuid-Holland)

www.kapo.nl

Trefwoorden: Denen, Deensekar, Deense-container, verkoop, verhuur, plantenkar, trolley, opzetstukken, container, deense-platen

Rubrieken: Containers - Containervervoer en -verhuur, Container-verhuur, Containerverhuur, Containers

Houd contact