Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Don van Gorp - Ladders en Trappen, Goirle

Don van Gorp - Ladders en Trappen, Goirle

Edisonstraat 23, Goirle (Noord-Brabant)

WhatsApp met Don van Gorp - Ladders en Trappen

www.donvangorp.nl
www.donvangorp-rolsteigers.nl

Don van Gorp - Ladders en trappen, GoirleBij Don van Gorp doet u makkelijk online inkopen. Direct uw ladder, trap of steiger inkopen zonder dat u de deur uit hoeft, 24 uur per dag voor het meest complete assortiment tegen een scherpe prijs!

Wij hebben regelmatig uitbreidingen, aanbiedingen en nieuwe informatie. Profiteer dus van onze unieke service en bestel gewoon vanaf uw computer, snel, veilig en makkelijk.

Don van Gorp levert vele soorten klimmaterialen voor professioneel gebruik. Een kleinschalig bedrijf dat persoonlijke service biedt, gebaseerd op jarenlange ervaring in deze sector. Ook voor verhuur van rolsteigers kunt u hier terecht.

DakrandbeveiligingDon van Gorp - Ladders en Trappen vertegenwoordigt de merken ASC, Extender, Waku, BoSS, Solide, Tubesca, ABA, Das, Dirks en RSS. Dankzij dit ruime assortiment zijn zij in staat u een onafhankelijk advies te geven en de beste oplossing te bieden voor uw situatie.

Tevens kunt u hier terecht voor het huren van rolsteigers, werkbruggen, werkstellingen en valbeveiliging. Ook verzorgt Don van Gorp - Ladders en Trappen de jaarlijks verplichte inspectie van ladders, trappen en rolsteigers en de keuring van elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN3140 en propaanbranders.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u altijd graag te woord.

 

Tilburg, Waalwijk, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Hilvarenbeek, Gilze-Rijen, Oisterwijk, Oosterhout

Contact opnemen

Contact info

Don van Gorp - Ladders en Trappen
Edisonstraat 23
Goirle (Noord-Brabant)

www.donvangorp.nl
www.donvangorp-rolsteigers.nl

Trefwoorden: Ladders, Trappen, Telescoopladders, Dakrandbeveiliging, Werkstellingen, Verrijdbare trappen, Valbeveiliging, Kunststof ladders, Kunststof trappen, Kamersteigers

Rubrieken: Trappen en Toebehoren, Ladders en Trappen - Fabrieken en Groothandels, Rolsteigers, Ladders en klimmaterialen

Houd contact