7 Schoone Kunsten, Den Haag

Van Diemenstraat 202, Den Haag (Zuid-Holland)

7 Schoone Kunsten, Den Haag

7SK levert oplossingen voor loopbaanvraagstukken. Tot de kernactiviteiten van onze coaches behoren re-integratie, outplacement, 2de spoor en uiteraard coaching. Daarnaast bieden we op maat gesneden scholingtrajecten met een baangarantie. Ook ondersteunen we startende ondernemers bij het opzetten van hun eigen bedrijf. De coaches zijn humaan en betrokken. Continu´teit staat bij alle activiteiten voorop.

Deskundig

Arbeidsmobiliteit is een snel veranderende wereld. Als coachingbedrijf betekent dat goed inspelen op ontwikkelingen. De afgelopen elf jaar heeft 7SK flink wat specialistische kennis en ervaring opgedaan. Daardoor zijn we goed ingevoerd in de materie. We kennen de vraag van de markt en kunnen anticiperen op trends. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk van vakkrachten opgebouwd. Onze arbeidsbemiddelaars beschikken over de juiste opleidingen en hebben vaak elders relevante werkervaring opgedaan.

Betrokken

Wij doen ons werk vanuit een heldere visie. 7SchooneKunsten is een betrokken onderneming die de wensen en verwachtingen van werkgevers en werknemers serieus neemt. De menselijke factor speelt een hoofdrol in ons vakgebied. Juist daarom besteden we veel aandacht aan de persoon achter de kandidaat. 7SK verdiept zich aan de andere kant in de eisen die een werkgever stelt aan de persoonlijkheid van een nieuwe medewerker. We hebben een geoefend oog voor de chemie tussen de individuele kwaliteit en bedrijfscultuur.

Communicatie

Communicatie is de sleutel tot vele mogelijkheden. In de visie van 7SK bestaat een succesvolle match uit maatwerk. Helder communiceren over de mogelijkheden, wensen en verwachtingen van alle partijen, zijn daarbij basisvoorwaarden. Communicatie speelt bovendien een cruciale rol in onze aanpak. Duidelijkheid en inzet van de juiste middelen (modern of traditioneel) vormen de leidraad. Hierdoor ontstaan trajecten vol leerzame en creatieve elementen die de betrokkenen in meerdere opzichten verder brengen.

Continu´teit

Wij durven het gerust te zeggen: onze aanpak werkt! Sinds de start in 2000 heeft 7SK duizenden mensen aan een nieuwe baan geholpen. Werkgevers nemen zelfs zoĺn 80 procent van onze tijdelijke krachten na verloop van tijd in vaste dienst. Succesvolle arbeidsbemiddeling vraagt een langetermijnvisie. Wij streven daarbij naar continu´teit, ook in onze relatie met werkgevers en werknemers. De tevredenheid over onze aanpak blijkt ook uit ons trouwe klantenbestand en grote netwerk van gekwalificeerde krachten.

Contact opnemen