Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Installatie & Montagebedrijf Oerlemans

Installatie & Montagebedrijf Oerlemans, Rosmalen

Heikampweg 2, Rosmalen (Noord-Brabant)

www.installatie-oerlemans.nl

Installatie & Montagebedrijf Oerlemans, Rosmalen

LoodgieterSanitairInstallatie & Montagebedrijf Oerlemans bestaat al 14 jaar en beschikt over ruim 40 jaar werkervaring. Sinds jaar en dag zijn wij een hoogstaand installatie- en montagebedrijf met zorgvuldig gekoesterd traditioneel vakmanschap. Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van de nieuwste technieken en passen deze toe in onze projecten.

Wij verrichten alle klassieke loodgieterswerken, van gasinstallaties tot vloerverwarming met uitzondering van elektra. Ook kan Installatie & Montagebedrijf Oerlemans voor u de inkoop bij de leverancier regelen. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van al uw sanitair-, gas-, water- en cv-installaties. Daarnaast voeren wij ook dak- en zinkwerken uit. Lees meer over de diensten van Installatie & Montagebedrijf Oerlemans.

Onze sterke punten zijn ongetwijfeld onze ervaring, expertise en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak bij ons. Daarbij bieden wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op met Installatie & Montagebedrijf Oerlemans. Wij staan u graag te woord!

Contact opnemen

Contact info

Installatie & Montagebedrijf Oerlemans
Heikampweg 2
Rosmalen (Noord-Brabant)

www.installatie-oerlemans.nl

Trefwoorden: CV installatie, CV monteur, Verwarmingsmonteur, Installatiebedrijf, Loodgieter, Dakbedekking, Dakgootreparatie, Montagebedrijf, Riolering, Badkamerrenovatie

Rubrieken: Installatietechniek, Installatie techniek, Installatiebedrijf, Reparatie en onderhoud, Installatiebedrijven

Houd contact