Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Montagebedrijf Leo Hendriksen, Nijkerkerveen

Montagebedrijf Leo Hendriksen, Nijkerkerveen

Talmastraat 26a, Nijkerkerveen (Gelderland)

www.hendriksenmontage.nl

Loodgieter in Amersfoort en omstreken om bijvoorbeeld uw sanitair te installeren

uw montage- en installatiebedrijf voor CV installaties, sanitair en meer

Met spoed loodgieter of centrale verwarmingsmonteur nodig? Bel direct Leo Hendriksen Montagebedrijf in Nijkerkerveen. Met onze jarenlange ervaring kunt u voor verschillende klussen bij ons terecht. Of het nu gaat om een afvoer verstopping, reparatie van cv ketels of het onderhouden van cv ketels; wij staan voor u klaar. Ook verzorgen wij de installatie van sanitair in badkamer, renoveren van badkamers, installeren van nieuwe cv ketel, reparatie van dakgoten en het aanleggen van kunststof dakbedekking.

Spoedgeval? Bel ons direct

Het kan ons allemaal overkomen, een cv ketel die niet meer werkt, een verstopt toilet, een lekkage of bijvoorbeeld een gasleiding die kapot is. Wanneer u dringend hulp nodig heeft kunt u een beroep doen op onze allround storingsdienst. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Blijf niet onnodig lang met uw mankement zitten, maar neem contact op via telefoonnummer 06-41786074 en binnen 24 uur komen wij langs om het probleem vakkundig voor u op te lossen.

Renovatie complete badkamer

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Wij verzorgen uw complete renovatie. Van het vervangen van de badkamertegels tot het plaatsen van een nieuwe douchecabine, inloopdouche, badkuip, badkamer radiator en toilet. Om verstopping in uw afvoer te voorkomen, adviseren wij regelmatig onderhoud te plegen aan uw sanitaire voorzieningen. Ook kunnen wij uw binnen riool preventief doorspuiten.

Diensten

Leo Hendriksen die uw dakgoot repareertMontagebedrijf Leo Hendriksen staat voor vakmanschap, een hoge kwaliteit en eerlijke prijs. U kunt ons inschakelen voor de volgende zaken:

  • Gas- en waterinstallaties
  • Tegelwerken
  • Rioleringswerken
  • CV-installatie: Voor een professionele en vakkundige installatie van een nieuwe cv-ketel. Ook als u een cv-reparateur zoekt of een vakman die het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel uitvoert.
  • Dakwerken: Lood- en zinkwerken, het repararen van uw dakgoten en het leggen van bitumineuze dakbedekking op uw plat dak.
  • Badkamerrenovatie: Voor het installeren, de renovatie van uw badkamer of het installeren van uw sanitair staat Montagebedrijf Leo Hendriksengraag tot uw dienst.

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

 

Contact opnemen

Contact info

Montagebedrijf Leo Hendriksen
Talmastraat 26a
Nijkerkerveen (Gelderland)

www.hendriksenmontage.nl

Trefwoorden: Afvoer verstopping, Reparatie van cv ketels, Centrale verwarmingsmonteur, Installatie van sanitair in badkamer, Installeren van nieuwe cv ketel, Met spoed loodgieter nodig, Renoveren van badkamers, Reparatie van dakgoten, Aanleggen van kunststof dakbedekking, Onderhouden van cv ketels

Rubrieken: Montagebedrijven, Installatiebedrijven, Cv installaties en onderhoud, Montage en Onderhoudsbedrijf, Dakbedekking

Houd contact