Montagebedrijf Leo Hendriksen, Nijkerkerveen

Talmastraat 26a, Nijkerkerveen (Gelderland)

Loodgieter in Amersfoort en omstreken om bijvoorbeeld uw sanitair te installerenU zoekt een loodgieter in Amersfoort of ergens anders in Gelderland? Neemt u dan contact op met Leo Hendriksen Montagebedrijf. Met onze jarenlange ervaring kunt u voor verschillende klussen bij ons terecht. Of het nu gaat om het jaarlijkse cv-ketelonderhoud of het verhelpen van een lekkage: Wij staan voor u klaar.

Spoedgeval

Indien u dringend hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij storing van uw ketel of bij een lekkage, kunt u een beroep doen op onze storingsdienst. Bel naar telefoonnummer 06-41786074. Binnen 24 uur sturen wij iemand naar u toe.

Diensten

Leo Hendriksen die uw dakgoot repareertMontagebedrijf Leo Hendriksen kunt u inschakelen voor de volgende zaken:

  • Gas- en waterinstallaties
  • Tegelwerken
  • Rioleringswerken
  • CV-installatie: Voor een professionele en vakkundige installatie van een nieuwe cv-ketel. Ook als u een cv-reparateur zoekt of een vakman die het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel uitvoert.
  • Dakwerken: Lood- en zinkwerken, het repararen van uw dakgoten en het leggen van bitumineuze dakbedekking op uw plat dak.
  • Badkamerrenovatie: Voor het installeren, de renovatie van uw badkamer of het installeren van uw sanitair staat Montagebedrijf Leo Hendriksengraag tot uw dienst.
Meer informatie over onze diensten of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.