Meurs Bestratingen, Medemblik

Stellingwerfstraat 23, Medemblik (Noord-Holland)

P. Meurs Bestratingen

Bestrating kan variŽren van een gangbare oprit tot de 'aankleding' van een volledig bedrijventerrein. Een ding zal echter altijd hetzelfde blijven en dat is oog voor kwaliteit.

Bij P. Meurs Bestratingen worden stenen nog met de hand gelegd en aangeslagen. Hierdoor is een juiste afronding van het werk gegarandeerd. Tevens zijn wij leverancier van allerlei soorten bestratingsmaterialen, of het nu gaat om waalformaten, trommelkasseien, natuursteen of betonklinkers.

Middels de website kunt u kennis maken met ons bedrijf en de diensten en producten die P. Meurs Bestratingen u aanbiedt. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn met persoonlijk advies voor speciale wensen.

Nieuwe website

Vanaf heden is de geheel vernieuwde website van P. Meurs Bestratingen online. De website ligt geheel in de lijn van de vernieuwde huisstijl en is overzichtelijk opgezet. Hierdoor kan de bezoeker gemakkelijk de juiste informatie vinden.

Voor steeds meer mensen geldt dat de eerste kennismaking met een bedrijf of instelling via het internet plaatsvindt. Daarom vonden wij het van belang niet ongemerkt aan deze ontwikkeling voorbij te gaan. De komende tijd zullen wij de informatie op de website dan ook up-to-date houden en aanscherpen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.