De Boer Detachering, Hoorn

Kernweg 19d, Hoorn (Noord-Holland)

De Boer Detachering beschikt over gekwalificeerd personeel voor  grond-, weg- en waterbouw alsmede bouw- en sloopwerkzaamheden. Als gecertificeerd asbest-saneringsbedrijf weten wij hoe we werkzaamheden verantwoord en veilig dienen uit te voeren. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat op zeer korte termijn het juiste personeel op de juiste plaats te krijgen, waarmee u zich verzekerd weet van goed getrainde en zeer hulpvaardige krachten.

Nieuw logo, nieuwe auto's......
vrijdag 13 oktober 2006
De Aygo en Hi-ace voorzien van het nieuwe logo
Vandaag kwamen de nieuwe auto's. Mede door vervanging van het wagenpark drong langzaam de gedachte zich op om de Boer Detachering een facelift te geven. Daarop heeft PC Reclame uit Medemblik een aantal voorstellen gedaan met betrekking tot onze huisstijl. Daaruit is ons nieuwe logo voort gekomen.
Ons nieuwe wagenpark bestaat voornamelijk uit Toyota Aygo's en Hi-ace's. Het geheel werd verzorgd door Toyota Botman uit Zwaag/Medemblik. Vandaag was de overdracht bij de overigens net geopende nieuwe vestiging van Toyota Botman te Zwaag. Met trots presenteren wij dan ook de nieuwe �look� en de nieuwe auto's, u zult ons nog vaak voorbij zien rijden.

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.