Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Graphista B.V.

Graphista B.V., Zutphen

Litauensestraat 6a, Zutphen (Gelderland)

www.graphista.nl

Graphista B.V. - Zutphen


Wij ontwikkelen, publiceren en distribueren

Graphista staat voor GRAPHIcs & STAtionery trade. Graphics omvat alles wat te maken heeft met afbeeldingen en motieven die wij gebruiken voor onze producten. Stationery is het Engelse woord voor papier- en schrijfwaren. Graphista is begonnen met het distribueren van wenskaarten, kalenders en aanverwante producten. Momenteel geven wij zelf diverse kaartencollecties en kalenders uit en produceren wij private label producten voor derden.Producten voor de gedekte tafel

In de loop der jaren is ons productenpakket uitgebreid met een compleet assortiment "tabletop" producten. Dit zijn producten voor de gedekte tafel, zoals placemats, onderzetters, dienbladen, mokken en serviezen. Graphista is distributeur in de Benelux voor Creative Tops, een toonaangevend Engels bedrijf op het gebied van "tabletop". We beschikken over diverse designs die regelmatig worden vernieuwd. Hiervoor beschikken wij over een designer team die werkzaam zijn bij Creative Tops in Engeland. Zij zorgen steeds weer voor een vernieuwende productlijn. Ook denken wij zelf mee met onze afnemers in de Benelux en bedenken wij nieuwe producten. Voor de grotere bedrijven kunnen wij ook "op maat" laten produceren. Dit betekend dat wij met onze klant meedenken en een assortiment kunnen samenstellen met bijvoorbeeld een exclusief ontwikkeld design.


Onze doelstellingen

Een van onze doelstellingen is kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Originaliteit en kwaliteit staan bij Graphista hoog in het vaandel. Door onze prijs/kwaliteit verhouding merken wij dat we een steeds grotere rol gaan spelen binnen onze branche. We groeien gestaag en mogen meer en meer nieuwe afnemers verwelkomen! Ons streven is om een dusdanig breed en origineel assortiment samen te stellen dat wij u gedurende het gehele jaar kunnen bedienen. Dit willen wij bewerkstelligen door behalve, een goede prijs/kwalilteit verhouding, en bovengenoemde een sterke service te bieden richting onze afnemers.

Wij zijn beschikbaar door heel Nederland : Groningen, Friesland, Leeuwarden, Drenthe, Assen, Overijssel, Zwolle, Gelderland, Arnhem, Utrecht, Noord-Holland, Haarlem, Zuid-Holland, Den Haag, Zeeland, Middelburg, Noord-Brabant, Den Bosch, Limburg en Maastricht.

Contact opnemen

Contact info

Graphista B.V.
Litauensestraat 6a
Zutphen (Gelderland)

www.graphista.nl

Trefwoorden: Tafelaccessoires, Wenskaarten, Servies, Linnen, Zutphen, Gelderland, Borntoshop, Onderzetters, Dienbladen, Laptray

Rubrieken: Glas,porselein en aardewerk, Cadeau artikelen

Houd contact