Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Gebr. van Rijswijk VOF, Wijk en Aalburg

Klaverplak 4, Wijk en Aalburg (Noord-Brabant)

Mobiel: 06-50590460

WhatsApp met Gebr. van Rijswijk VOF

Gebroeders Van Rijswijk VOF loonbedrijf voor grondverzet in de landbouw

Gebroeders van Rijswijk VOF is gevestigd in Wijk en Aalburg, maar verleent zijn diensten ook in Veen, Giessen, Genderen, Meeuwen en Woudrichem. Het is een professioneel loonbedrijf, beschikbaar voor diensten in de land- en tuinbouwsector. Grondverzet is een specialisme. Voor de agrarische sector is het een belangrijke partner geworden. Voor al die werken waar de klant zelf geen capaciteit voor heeft, maakt het dankbaar gebruik van de diensten van Gebroeders Van Rijswijk.

Technische kennis nodig voor medewerkers

Het loonwerkbedrijf gaat voor u op contractbasis bepaalde werkzaamheden uitvoeren. Het beschikt over machines en vakmensen die per klus ter beschikking worden gesteld. De medewerkers van Gebroeders Van Rijswijk zijn vakmensen die verschillende werkzaamheden uitvoeren binnen de agrarische sector en daarbuiten, zoals in de grond, voor wegen en waterbouw, met behulp van zware machines, zoals tractors en mobiele kranen. Omdat ze met complexe landbouwvoertuigen en andere soorten werktuigmachines projecten uitvoeren is er veel technische kennis nodig.

Opdrachtgever hoeft zelf niet te investeren

Enkele werkzaamheden die een loonwerker kan uitvoeren zijn het verrichten van mest-, zaai- en pootwerkzaamheden, het inkuilen en zetten van kuilbulten, het verrichten van oogstwerkzaamheden en het onderhouden van landbouwmachines. Een groot voordeel van loonbedrijven is dat de opdrachtgever zelf geen dure machines, zoals tractors of bemestingsapparatuur hoeft aan te schaffen. Daarnaast is het zo dat de meeste boeren bepaalde landbouwmachines maar enkele dagen per jaar nodig hebben.

Onlangs uitbreiding van de eigen bedrijfshal


Gebroeders Van Rijswijk is al vele jaren een gerespecteerde onderneming in de dienstverlening voor de akker- en tuinbouw, behandeling van gewassen en zaden na de oogst. Daarvoor was onlangs een uitbreiding en vernieuwing noodzakelijk van de eigen bedrijfshal in Wijk en Aalburg. Een bijkomende activiteit van het bedrijf is de verhuur van vaste en mobiele kranen. Neemt u hiervoor tijdig contact op met Gebroeders Van Rijswijk.

Neem contact op met Gebroeders Van Rijswijk voor een afspraak of een offerte.

Gebr. van Rijswijk VOF verleent zijn diensten ook in Veen, Giessen, Genderen, Meeuwen en Woudrichem.

Contact opnemen

Contact info

Gebr. van Rijswijk VOF
Klaverplak 4
Wijk en Aalburg (Noord-Brabant)

Mobiel: 06-50590460

Trefwoorden: Grondverzetwerkzaamheden, Landbouwbedrijf, Tuinbouwbedrijf, Agrarisch loonbedrijf, Landbouw, Tuinbouw, Kraanverhuur, Mobiele Kranen

Rubrieken: Loon-, Grond- en Landbouwbedrijven, Grondverzet en loonbedrijf

Houd contact