Astroloog Beb Rouwen, Heerhugowaard

Roze Flamingo 154, Heerhugowaard (Noord-Holland)

w: www.bebrouwen.nl

Astroloog Beb RouwenAstroloog Beb Rouwen is werkzaam in Heerhugowaard. U kunt bij haar terecht voor cursussen horoscooptraining en workshops zoals Astrocolor, Astromusic en Asstrohealth. Beb Rouwen is gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten horoscopen. Bovendien kunt u bij haar terecht voor advies over gezondheid & voeding en beroepskeuze.

Horoscopen

U kunt bij mij terecht voor verschillende horoscopen:

  • Karakterhoroscoop: U krijgt een overzicht van de verschillende kanten van uw karakter.
  • Kinderhoroscoop: Ik breng het karakter van uw kind in kaart, waardoor u bruikbare tips krijgt met betrekking tot de opvoeding van uw kind.
  • Relatiehoroscoop: Door de vergelijking van twee horoscopen kunnen overeenkomsten en verschillen duidelijk aangegeven worden. Op die manier is er te zien waar de horoscopen elkaar goed aanvullen en waar de knelpunten zitten.
  • Jaarhoroscoop: Deze horoscoop van verjaardag tot verjaardag geeft u een prognose voor komend jaar.
  • Happy-health horoscoop: U krijgt antwoorden op vragen zoals: Wat kunt u zelf doen om gezond en vitaal te blijven? Bij welke voeding heeft u het meeste baat en welke leefregels kunt u het beste aanhouden.
  • Beroepskeuzehoroscoop: Ideaal voor jongeren die niet precies weten welk vak ze moeten gaan leren.

Over Beb Rouwen

Sinds 1974 woont Beb Rouwen in Heerhugowaard. In Arnhem heeft zij de opleiding voor kinderverzorgster, die van verpleegster afgerond. Astrologie heeft echter altijd al mijn interesse gehad. Daarom ben ik na vele jaren studie in 1981 voornamelijk werkzaam als astroloog.

 

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.