Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
GasTerra B.V., Groningen

GasTerra B.V., Groningen

Rozenburglaan 11, Groningen (Groningen)

www.gasterra.nl

GasTerra is een internationaal opererende handelsonderneming in aardgas. De onderneming is werkzaam op de Europese energiemarkt en heeft een belangrijk aandeel in de Nederlandse gasvoorziening. Daarnaast biedt GasTerra aan de gashandel gerelateerde diensten aan. De onderneming heeft een sterke inkooppositie en heeft meer dan 40 jaar ervaring in de in- en verkoop van aardgas.

GasTerra vervult een publieke taak met betrekking tot de uitvoering van het kleineveldenbeleid van de Nederlandse overheid. Dit beleid is gericht op de bevordering van de productie van Nederlands aardgas uit de kleinere gasvelden. Vanuit een klantgerichte houding wordt gestreefd naar bestendige relaties met marktpartijen en naar verkoopovereenkomsten, waarin de marktwaarde van het aardgas en bijgeleverde diensten tot uiting komt.

GasTerra zet in op duurzame ontwikkeling als fundament voor strategie en acties. De economische waarde en het maatschappelijk belang van aardgas als energiebron geven de onderneming een belangrijke rol in de benutting van de binnenlandse gasvoorraad en de energievoorziening in Nederland en de Europese Unie (EU). GasTerra bevordert een veilige en doelmatige inzet van aardgas en is actief in de ontwikkeling van verdere toepassingen. Het bedrijf onderkent het grote belang van het transitietraject naar een duurzame energievoorziening en initieert projecten in dit kader.

GasTerra�s handelen is gebaseerd op een gedragscode, waarbij de waarden integriteit en respect de leidraad vormen.

Contact opnemen

Contact info

GasTerra B.V.
Rozenburglaan 11
Groningen (Groningen)

www.gasterra.nl

Trefwoorden: Gasterra, Groningen, Groningen, Gasterra, Gasprijs, Groningen, Gasprijs, Energie, Groningen, Aardgas

Rubrieken: Gashandel

Houd contact