ZZPR.nl BV., Veghel

Haakakker 36, Veghel (Noord-Brabant)

Bouwen met vakmensen

ZZPR.nl is opgericht in 2002 door Frank Groenendaal die als projectleider bij een groot bouwonderneming steeds vaker (tijdelijk) behoefte had aan goede en gemotiveerde mensen. Hij wilde graag in deze behoefte gaan voorzien, vaak waren er uitzendbureaus die niet de juiste mensen konden leveren en andere bouwbedrijven waren niet bereid om tijdelijk hun personeel uit te lenen.

Tegenwoordig vertoont de planning van personeel steeds vaker grote pieken en dalen. Flexibel inzet van personeel is daarom een vereiste om te overleven. De speerpunten van ZZPR.nl is kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en helderheid. Kwaliteit staat uiteraard voorop, dit geldt zowel voor de dienstverlening als ook voor het werk wat we leveren.

Wij bezitten over een grote groep vakbewame en gemotiveerde zzp'rs.

Betrouwbaarheid: Afspraak is afspraak. Als wij iets beloven komen we dit ook na, deze instelling verwachten we ook van onze zzp'rs en ook van de opdrachtgevers. Snelheid: Ondernemers moeten snel kunnen handelen, wij kunnen u dan ook snel voorzien van geschikte kandidaten. Helderheid: Wij zorgen voor een duidelijke orderbevestiging, zodat deze voor beide partijen duidelijk is.


Contact opnemen