Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Yorimage bij Vanessa, Breda

Yorimage bij Vanessa, Breda

Baronielaan 286, Breda (Noord-Brabant)

WhatsApp met Yorimage bij Vanessa

www.yorimage.nl

Wil je eens iets anders met je haar? Dan ben je bij Yorimage aan het juiste adres. Niet voor niets hebben wij jarenlange ervaring als kapper. Niet alleen kun je op aan van de ervaring van eigenaresse Vanessa Aalbersberg, bij Yorimage werken verschillende topstylisten. De relaxte sfeer in onze salon in combinatie met de persoonlijke aandacht die wij je geven zijn de factoren waarmee wij ons onderscheiden ten opzichte van andere kapsalons. Je loopt de kapsalon uit met een kapsel dat gezien mag worden. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en kijken we ook naar jou, zodat we advies kunnen geven dat bij je past. Of je nu interesse hebt in een gehele metamorfose, haarextensions of een kleine verandering. Je kunt onder andere voor advies over je haar, haarkleur, coupe, make-up en nog veel meer bij ons terecht.

Ook bij haarproblemen zoals tijdelijke of permanente kaalheid, na een medische behandeling of als verlenging van je eigen haar staan wij voor je klaar.

Trouwen

Als je gaat trouwen, wil je natuurlijk op de belangrijkste dag in je leven er graag als een plaatje uitzien. Je haar is dan ook een belangrijk onderdeel. De stylistes van Yorimage zorgen ervoor! Zowel het kapsel als de bruidsmake-up nemen wij voor onze rekening of je nu bij ons langs wilt komen of dat wij bij jou op locatie komen: het is allemaal mogelijk zodat je de dag zo ontspannen mogelijk kunt beginnen.

Eerst gaan we samen in gesprek om te bekijken wat je wensen zijn en wat de trouwdatum is. Waarschijnlijk heb je al over een bepaalde stijl nagedacht. Ook als dat niet het geval is, kunnen wij je met onze expertise adviseren. Wij zorgen ervoor dat de bruidsmake-up naadloos aansluit op je kapsel, de bruidsjurk en je persoonlijkheid! Meer informatie? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.faxgids.nl/_images/upl/427826/salon.jpg

Contact opnemen

Contact info

Yorimage bij Vanessa
Baronielaan 286
Breda (Noord-Brabant)

www.yorimage.nl

Trefwoorden: Kleurspecialist, Extentionspecialist, Bruidskapsels, Pruiken, Haarwerken, Extensions, Haaruitvalproblemen, Haarspecialist, Visagie, Make-up

Rubrieken: Kapsalons - dames en heren, Kappers, Haarstukken, Haarverzorging, Haarstyling

Houd contact