Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Mouton Trading, Gilze

Mouton Trading, Gilze

Den Bulk 20, Gilze (Noord-Brabant)

www.moutontrading.com

Trefwoorden: Promotionele artikelen Premium Relatiegeschenken Promotieartikelen, huishoudelijke apparaten, Loyaliteitprogramma’s , speelgoed, Welness producten, Fietsen, Noord Brabant


Voor spaarsystemen, spaaracties, loyalty programma's  neemt u contact op met Mouton Trading. Vraag ons naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte spaarsystemen! Van begin tot eind : door ons ter beschikking gestelde website, geen zorgen om handeling, service en voorraad.

Mouton Trading is de Online leverancier/importeur van artikelen met een Recreatief, Sportief en Promotioneel karakter. Wij kunnen alle promotionele artikelen voorzien van een bedrukking of borduring in 1 of meer kleuren, maar wij leveren met hetzelfde gemak private label fietsen en fitness apparaten. In China en diverse andere landen in het verre oosten bestellen wij bij verschillende leveranciers uiteenlopende producten. Mouton Trading ziet er op toe dat alle producten zonder gebruik van kinderarbeid worden geproduceerd. Ook beschikken wij over een eigen fabriek in Pakistan waar onze private label kleding wordt gemaakt. Hebt u een idee of zoekt u een speciaal product, laat het ons weten en wij zoeken het graag voor u uit.

Bij ons kunt u dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week shoppen.
Onze sterke producten en merken zijn o.a. (reclame) Hollandia, Pelikaan, Rossler Fietsen, Rossler en no name Fitness, Outdoor-artikelen Cadac, Coleman, Campingaz, promoartikelen voor al uw reclame, Fanartikelen voor diverse gelegenheden, Spaarprogramma s en Consumenten acties.

Het nationale team van Mouton Trading omvat sinds 1 januari 2008 een internationaal distributie- en handelsnetwerk van verkoop-, inkoop- en sportkleding met de opening van een nieuw kantoor in Pakistan. Deze nieuwe vestiging behartigt het in eigen beheer ontwikkelde kledinglabel O`daddy, waaronder wordt uitgebracht als start de Dartblousen en fitness- en sportkleding, maar verricht ook de sourcing in dat deel van de wereld voor nieuwe producten en trends. In Nederland volgen we de ontwikkeling van de licentieproducten zoals (Slazenger, Pelikaan, Hollandia, Issimo, Rossler enz), waarbij de nadruk ligt op duurzaam co-ondernemerschap en het voortdurend optimaliseren van haar producten en services.

Mouton Trading heeft de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd als klantgericht opererende nationale kleine organisatie met de nadruk op kwaliteit en service en persoonlijk kontact. Het team van Mouton Trading is innovatief, ontwikkelingsgericht en financieel gezond, waarbij tevens vlot wordt ingespeeld op marktveranderingen en het doeltreffend positioneren van nieuwe producten en concepten. Mouton Trading heeft inmiddels door samenwerkingsverbanden veel expertise en essentiële knowhow opgebouwd in de sourcing en ontwikkeling van nieuwe producten. Mouton Trading bewaakt internationaal en bepaald dat alle in eigen beheer ontwikkelde producten voldoen aan de vereisten op het gebied van mensenrechten, veiligheid en milieu.

Wij verwachten door de toevoeging van dit steunpunt meer mogelijkheden, een betere en snellere communicatie en uiteindelijk een eindproduct wat aan de verwachting voldoet van onze opdrachtgevers.

Contact opnemen

Contact info

Mouton Trading
Den Bulk 20
Gilze (Noord-Brabant)

www.moutontrading.com

Trefwoorden:

Rubrieken: Relatiegeschenken, Fietsenhandel, Groothandel in speelgoed, Huishoudelijke apparaten en artikelen, Loyaliteitsprogramma

Houd contact