Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Blijderveen Pallets Handel, Waddenoijen

Blijderveen Pallets Handel, Waddenoijen

Bommelweg 63, Waddenoijen (Gelderland)

www.blijderveenpallets.nl

Blijderveenpallets: voor de inkoop van gebruikte pallets, de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets en vakkundige palletreparatie. Ons werkgebied is de gehele Benelux.

Inkoop van pallets

Wij kopen gebruikte en zelfs ogenschijnlijk onbruikbare pallets in tegen een vooraf afgesproken vergoeding. Wij kunnen desgewenst bij u langskomen met een vrachtwagen om de partij pallets op te halen.

Verkoop van pallets

Wij verkopen al onze pallets uit eigen voorraad. U kunt ook bij ons terecht voor pallets met afwijkende maten. Het is mogelijk een gewenst aantal pallets voor u op voorraad te houden, zodat wij altijd snel kunnen leveren. Dankzij ons eigen wagenpark kunnen wij snel leveren. Onze nieuwe én gebruikte pallets zijn altijd scherp geprijsd.

Palletreparatie

Blijderveenpallets heeft een eigen afdeling met ervaren reparateurs voor de vakkundige reparatie van pallets. Eventueel kunnen wij pallets herstellen volgens uw wensen om van een oude pallet weer een bruikbare pallet van volwaardige kwaliteit te maken. Bij palletreparatie maken wij waar mogelijk gebruik van gebruikt hout. Overig afvalhout wordt op correcte wijze afgevoerd en verwerkt.

 

Contact opnemen

Contact info

Blijderveen Pallets Handel
Bommelweg 63
Waddenoijen (Gelderland)

www.blijderveenpallets.nl

Trefwoorden: Gebruikte pallets, Nieuwe pallets, Palletreparatie, Pallets op maat, Palletrecycling, Inkoop van pallets, Verkoop van pallets, Palletonderhoud, Goedkope pallets

Rubrieken: Pallets, fabrieken en groothandels, Pallets & Kisten, Pallethandel, Pallets

Houd contact