Mectec Hefbruggen & Equipment b.v., Uddel

Amersfoortseweg 223, Uddel (Gelderland)

2 koloms hefbruggen 4 koloms Hefbruggen

Autohefbruggen, Hefbruggen

De neuwe serie schaarhefbruggen is ontworpen door specialisten en uitgerust met de nieuwste technologieŽn. De hefbrug† is met een totale hefhoogte van 1950 mm en een minimum van 117 mm, gemakkelijk in gebruik en geschikt voor verschillende types voertuigen. Hij is uitermate geschikt voor het werken aan de band, rem, schokbreker of voor de normale onderhoud werkzaamheden.

De lengtes van de rijbanen zijn variabel, door het gepatenteerde verlengstuk uit te klappen kunt u de rijbanen verlengen van 1500 mm tot 2000 mm. Bovendien is de hefbrug van twee kanten te benaderen.

Het heffen (35 sec) en dalen (45sec) gebeurt in 3 stappen. In de lage positie zal de brug langzaam bewegen, om beschadiging van de onderkant van het voertuig tegen te gaan. De middenhoogte zal met normale snelheid verlopen, waarna de brug vanaf 50 cm hoogte met een hogere snelheid zal bewegen. Veiligheid wordt gegarandeerd door middel van een dubbel blokkage systeem aan beiden kanten van de hefcilinder en een waarschuwing signaal voor bescherming van de voeten.

Er is keuze tussen een† standaard controle unit, die u zowel links als rechts naast de brug kunt plaatsen of een controle unit die aan de muur wordt gemonteerd. Beiden zijn uitgerust met een L.E.D display, waarmee u snel en overzichtelijk tewerk kunt gaan. Bovendien kunt u handmatig de brug laten zakken, indien noodzakelijk.

2 Koloms hefbruggen

2 koloms hefbruggen van mectec garanderen in alle veiligheid een maximale opname voor bijna alle voertuigen. het ontwerp van de† hefbrug maakt het mogelijk om zeer lage voertuigen te heffen door middel van regelbare opnamepunten. U verkrijgt optimale grip onder het voertuig door het grote oppervlak van de rubberen pads. Ook kunt u tijdens het heffen de deuren van het voertuig openen, wat de toegankelijkheid van het voertuig ten goede komt. De bediening gaat via een ingebouwd besturingsysteem met L.E.D display, waarmee u snel en overzichtelijk tewerk kunt gaan.

4 Koloms Hefbruggen

De†4-koloms hefbruggen van mectec zijn de ideale partners voor al uw hefwerkzaamheden. Door hun zeer stevige en stabiele constructie garandeert† mectec een zeer lange levensduur. De geintegreerde schaarhefbrug (de 3.5 tons uitvoering) en draaiplaten maken het mogelijk dat de 4 koloms hefbruggen ideaal zijn te gebruiken tijdens het wieluitlijnen. Bovendien hebben de 4 koloms hefbruggen een zeer grote toegangsmogelijkheid door de geringe oprijhoogte, de brede ruimte tussen de palen en de aanpasbaarheid van de rijbanen. De unieke hefhoogte, geintegreerde lampen en de profielen op de rijbanen, waarborgen een grote veiligheid en gebruikersgemak voor uw monteurs. De 4 koloms hefbruggen voldoen aan alle CE normen.

Hefbruggen, Garage-equipment, Equipment, Garagehefbruggen, Hefwerktuigen, Kootwijk, Gelderland

Contact opnemen