Schoonmaakbedrijf Precies, Breda

Moeraszegge 23, Breda (Noord-Brabant)

Gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, gevelreiniging, graffiti verwijdering en bouwopruimingen, etc. Voor particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen. KANTOOR ONDERHOUD SCHOLEN SPIC & SPAN WONINGEN REINIGEN SANITAIRE RUIMTES BEHANG VERWIJDEREN VLOER ONDERHOUD TAPIJT ONDERHOUD LIJMRESTEN VERWIJDEREN TRAPPENHUIZEN BOUW OPRUIMING BOUWKEET ONDERHOUD BOUW OPLEVERINGEN GLASBEWASSING ANTIGRAFFITTY GEVELREINIGING IMPREGNEREN DAK REINIGING STRAAL TECHNIEK RIOOL ONTSTOPPINGEN KLEINE RIOOL REPARATIES

SCHOONMAAK

Wij bieden een ruime service in de reguliere schoonmaak, zoals kantoren, scholen en trappenhallen. Ook hebben wij veel ervaring in het reinigen van panden waar het bijvoorbeeld  nodig is om te ontvetten, ontkalken of nicotine aanslag te verwijderen van extreem vuile ruimtes.  Behang afsteken of het verwijderen van tapijt, linoleum of lijmresten van trappen en vloeren horen ook bij onze diensten. Het ontruimen van panden en/of grof vuil verwijderen is voor ons geen enkel probleem.

GLASBEWASSING


Ook op het gebied van glasbewassing hebben wij een ruime ervaring. Waar nodig is  kunnen wij ladders en hoogwerkers inzetten.

VLOER ONDERHOUD


Van het handmatig of machinaal schrobben van een betonnen trappenhal en/of galerij tot een vloer volledig in de was zetten. Hier leveren wij altijd uitstekend resultaten door middel van de juiste methode en apparatuur aan te passen bij elke vloertype.

GEVEL REINIGING

De buitenzijde van een gebouw is net zo belangrijk als de binnenzijde. Door vuil, vocht en weersinvloeden kan de buitenzijde vies en/of beschadigd worden. Dit geeft een verwaarloosde uitstraling. Dit kan de waarde van uw pand negatief beďnvloeden. Door middel van hoogdruk reinigen of vochtstralen (afhankelijk van het type gevel), kan vuil verwijderd worden en beschadiging geminimaliseerd. Na reiniging is het mogelijk  om een water afstotende coating aan te brengen om de gevel te beschermen tegen verder vervuiling en/of beschadiging.

DAK REINIGING

Een dak wordt het meest bloot gesteld aan weersomstandigheden waar u niet zo gemakkelijk bij kan komen. Het is daarom moeilijk te zien dan na de loop der jaren veel mos en algen tussen de pannen zit. Het mos gaat wortelen en verspreiden totdat wat er onder de dakpanen zit langzaam begint te rotten. Het gevolg hiervan is dat lekkages en loszittende dakpanen zullen ontstaan. In het ergste geval wordt het dak zwak en gevaarlijk, Dit kan leiden tot een noodzakelijk vervanging van uw dak. Om zulke situaties te verkomen is het verstandig om na zoveel jaar uw dak door ons te laten reinigen waardoor het mos en algen verwijderd worden door middel van hoogdruk spuiten met heet water.

Contact opnemen