Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Bloemen Salon Passie Flora, Nijmegen

Bloemen Salon Passie Flora, Nijmegen

Leuvensbroek 1101a, Nijmegen (Gelderland)

WhatsApp met Bloemen Salon Passie Flora

Bloemsalon Passie Flora is een bloemspecialist die aan al uw wensen op het gebied van bloemsierkunst voldoet. Wij verkopen in onze winkel op Leuvensbroek in Nijmegen een breed assortiment aan bloemen en planten maar ook, woonaccessoires, kadoartikelen en bijouterie. Voor een leuk en betaalbaar kado kunt u altijd even bij ons naar binnen lopen. Naast een brede keuze aan boeketten en bloemstukken kunt u ook voor arrangementen bij ons terecht. Zo verzorgen wij rouwarrangementen die geheel aan uw wensen aangepast kunnen worden. U kunt bij ons altijd met speciale wensen of ideeën terecht. Wij kunnen mooie rouwstukken en/of rouwboeketten voor uw samenstellen. Maar ook voor de mooiste dag van uw leven; uw trouwdag verzorgen wij geheel persoonlijke bruidsboeketten, corsages, autostukken of complete arrangementen. Verder verzorgen wij voor bedrijven bloemarrangementen voor bijvoorbeeld openingen of vergaderingen. Ook kunnen wij iedere week verse bloemen bij u op het bedrijf bezorgen. Want alles wordt mooier met bloemen!

U kunt als particulier bij ons niet op rekening bestellen en u zult dus altijd even langs moeten komen in de winkel. Voor bedrijven geld dit natuurlijk niet en u als bedrijf kunt dus altijd even bellen voor meer informatie.

Dus woont u in omgeving Nijmegen, Dukenburg, Beuningen, Wijchen of Malden kom dan gezelling een keertje langs bij ons in de winkel.

 

Contact opnemen

Contact info

Bloemen Salon Passie Flora
Leuvensbroek 1101a
Nijmegen (Gelderland)

Trefwoorden: Bloemen, Planten, Bloemist, Boeketten, Woonaccessoires, Bruidsboeket, Bruidsarrangement, Corsages, Rouwboeket, Rouwstukken

Rubrieken: Bloemen en Planten, Bloemen en planten decoratie, Bloemisterijen, Bloemenwinkels, Bloemboetiek

Houd contact