V.O.F. Luwa, Hoogwoud

Charles van der nootstraat 7, Hoogwoud (Noord-Holland)

Bent u op zoek naar een bedrijf dat goed gekwalificeerd straatwerk levert in Noord-Holland, dan bent u bij Luwa aan het juiste adres. SierbestratingLuwa is gespecialiseerd in (sier)bestratingen en werkt zowel voor aannemers en particuliere opdrachtgevers. Het idee voor de bedrijfsnaam Luwa is ontstaan uit de voornamen van de beide broers en firmanten Lucas en Walter Vlaar. Kiest u voor Luwa, dan kiest u voor een straat die jarenlang meegaat.

Wist u dat internationaal bekende (tuin)ontwerpers tevens indirect gebruik maken van onze diensten? Bovendien kloppen overheidsdiensten en grote nationale bedrijven ook regelamtig aan bij ons.

Diensten

Lees meer over:

  • Diensten voor particulieren: Voor particulieren voeren wij geregeld verschillende werkzaamheden uit. Denkt u aan het aanleggen van tuinpaden, terrassen, bomen aanplanten, sierbestrating leggen of het plaatsen van een schutting.
  • Sierbestrating: Met sierbestrating kunt u oneindig combineren. Afhankelijk van uw wensen en eisen stellen wij een offerte op. Weet u nog niet helemaal wat u wilt? Laat u dan door ons adviseren.
  • Overige diensten: Naast bestratingen plaatst Luwa ook ponden, vijvers, beplanting en bomen.

Benieuwd naar onze prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees verder op onze website. U bent bij ons altijd verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Sierbestrating

    Contact opnemen