Mini Camping de Zonnehoek, Kerkwerve

Duivendijkseweg 1, Kerkwerve (Zeeland)

Bezoek onze minicamping de Zonnehoek. U vindt ons bij het dorpje Kerkwerve, in Zeeland. Op twee kilometer afstand ligt de Brouwershaven en het Noordzeestrand is slechts vier kilometer van ons vandaan! Als u wilt genieten van natuur, groen, rust en ontspanning bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Wilt u echter een actieve vakantie dan vindt u ook voldoende afleiding bij ons in de buurt. Wat dacht u van watersportactiviteiten, zoals surfen, kiten, zeilen, duiken en zwemmen? Dit kunt u doen op Schouwen-Duiveland.

Familiecamping

Natuur en steden

Dit is tevens een heerlijk gebied om met de fiets, te paard of te voet te verkennen. Bent u een vogelliefhebber? Geniet dan van alle flora en fauna in het pas aangelegde natuurgebied Plan Tureluur. U vindt dit gebied op twee kilometer afstand. Houdt u van geschiedenis? Breng dan een bezoek aan bekende plaatsen met historische bezienswaardigheden bij ons in de buurt: Zierikzee, Brouwershaven en Dreischor.

Faciliteiten

U bent op onze camping van alle gemakken voorzien. U kunt onder meer gebruik maken van ons draadloos internet. Voor de kinderen zijn er altijd wel voldoende speeltoestellen waarmee ze zich kunnen vermaken. Sinds april 2011 hebben wij daarnaast vernieuwd sanitair. U heeft altijd warme voeten in ons toiletgebouw vanwege de vloerverwarming. Tevens hebben de dames drie toiletten, drie warme douches met thermostaatkraan en drie wasbakken. Voor de heren hebben wij twee toiletten, een urinoir, drie douches en drie wasbakken.

Meer informatie over onze camping? Neem contact met ons op.

Watersportactiviteiten

Contact opnemen