Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Marik Kunststoftechniek, Hoogezand

Marik Kunststoftechniek, Hoogezand

Kerkstraat 183, Hoogezand (Groningen)

WhatsApp met Marik Kunststoftechniek

www.marikkunststoftechniek.nl

Welkom bij Marik Kunststoftechniek

Marik Kunststoftechniek Kunststof Kozijnen Montage Kunststof Kozijnen Plaatsen

Wilt u uw huis voorzien van een fraaie uitstraling? Wilt u een langdurige en perfecte afwerking zonder veel onderhoud? Wilt u kozijnen die goed isoleren en inbraakwerend zijn?

Marik Kunststof Techniek bieden U een breed assortiment kunststof kozijnen en deuren. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben we een uitstekende prijzen, service en kwaliteit.
Onze producten zijn tevens toe te passen bij nieuwbouw en renovatie.

Marik kunststoftechniek biedt U persoonlijke adviezen en ondersteuning om te zorgen dat u ALTIJD het juiste product krijgt tegen de beste prijs. Klik eens door de website en ervaar wat we allemaal bieden.

Vindt u toch niet wat u zoekt, neem dan gerust contact op en wij gaan graag voor u aan de slag.

Kunststof kozijnen zijn veilig
Kunststof kozijnen van Marik kunststoftechniek zijn brandvertragend en werken zelfdovend. Bovendien zijn ze inbraakwerend dankzij scharnieren en glaslatten aan de binnenkant. Dat is een van de redenen dat onze kunststof kozijnen het politiekeurmerk Veilig Wonen dragen (zie ook www.politiekeurmerk.nl). En wist u dat veel verzekeraars korting geven op de inboedelverzekering als uw woning het politiekeurmerk Veilig Wonen draagt? Dankzij de stalen verstevigingen zijn onze kozijnen ook nog eens slag- en stootvast. Uw veiligheid staat bij Marik Kunststoftechniek voorop, of het nu gaat om brand of inbraak: Veilig wonen begint bij Marik Kunststoftechniek!

Woongemak van kunststof

Kunststof kozijnen van Marik kunststoftechniek schelen u voortaan een hoop werk en problemen. Want u heeft met onze kunststof kozijnen geen stukadoor nodig! Marik kunststoftechniek zorgt voor een perfecte afwerking en montage van uw kozijnen, van begin tot eind. Geen schilderskwast meer nodig! Ook hebben de kunststof kozijnen van Marik kunststoftechniek een hoge bestendigheid tegen UV-stralen, waardoor de kozijnen kleurvast blijven. En omdat de kozijnen in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar zijn, is er altijd wel een model dat bij uw smaak en idee├źn past! Nooit meer klemmende ramen of deuren! Dankzij de vochtbestendigheid sluiten deuren en ramen altijd probleemloos. Nooit meer hinderlijke condens- of vochtvorming! Onze kozijnen zijn water-, weer- en windbestendig. Eindelijk rust in huis! Onze kunststof kozijnen zorgen voor geluidswering zelfs bij veel verkeersoverlast. Aan onze kozijnen zal het dus niet liggen als u lawaai in huis hebt. Daarom stellen wij: Woongemak begint met kunststof kozijnen van Marik kunststoftechniek.

Achterdeuren
Bedrijfspanden
Binnen afwerking kozijnen
Dakkapel renovatie

Contact opnemen

Contact info

Marik Kunststoftechniek
Kerkstraat 183
Hoogezand (Groningen)

www.marikkunststoftechniek.nl

Trefwoorden: Kunststof, Kozijnen, Dakkapellen, Zonwering, Schuifpui, Tuindeuren

Rubrieken: Kunststof Ramen, Deuren en Kozijnen

Houd contact