Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
B-Life

B-Life, Montfoort

Mosterdmolenweg 3p, Montfoort (Utrecht)

www.b-life.nl

Bairco Klimaatbeheersing

B-Life is een jong en professioneel technisch installatiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen op het gebied van koeltechnieken en klimaatbeheersing. Uiteraard bent u daarbij verzekerd van de beste service. Wilt u een airco of airconditionsysteem laten plaatsen? U bent bij ons verzekerd van de beste oplossing omdat wij een onafhankelijke installateur zijn. Zo zijn wij dus niet verbonden aan de promotie van een bepaald merk of type airco. Ook voor spoedgevallen kunt u bij ons terecht: Wij staan 7 dagen van de week, 24 uur per dag voor u klaar.

Onderhoudsdiensten

Naast installatie en perfect onderhoud van uw airconditioning, computerkoeling, wijnkoeling/bewaarkasten kunt u ook op B-Life rekenen voor de installatie van luchtgordijnen. U krijgt gedegen advies van onze adviseurs en een oplossing op maat afhankelijk van uw klimaatwensen en uw situatie. Daarbij richten wij ons op de ideale balans tussen techniek en prijs. Ook dragen wij een milieuvriendelijke manier van werken hoog in het vaandel.

 

Airconditioning van Bairco

Voordelen onderhoud installatie

Bairco Koeltechnieken

Vakkundig onderhoud is absoluut noodzakelijk voor een goede en bedrijfszekere werking van uw technische installatie. Niet alleen komt dat de levensduur van uw technische installatie ten goede, ook merkt u dit in uw energieverbruik. Door uw installatie regelmatig te laten controleren, worden onnodige storingen voorkomen. U kunt bij ons terecht voor onderhoudscontracten voor verschillende soorten apparatuur. Niet voor niets is B-Life gecertificeerd als Stek bedrijf in airconditioning- en koeltechniek. Treedt er toch een storing op ondanks dat wij de installatie onlangs hebben onderhouden, dan krijgt u voorrang op het verhelpen van de storing.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

 

Contact opnemen

Contact info

B-Life
Mosterdmolenweg 3p
Montfoort (Utrecht)

www.b-life.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Airco, Koeltechniek, Klimaatbeheersing, Computerkoeling, Wijnkoeling, Luchtgordijnen

Rubrieken: Installatietechniek, Installatiebedrijf, Installatie van airconditioning, Installatiebedrijven

Houd contact