Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Dream Nails Salon, Den Haag

Dream Nails Salon, Den Haag

Abdis Aleydishof 3, Den Haag (Zuid-Holland)

WhatsApp met Dream Nails Salon

www.dreamnailsstudio.nl

Nagelstudio

Henny is sinds 2001 werkzaam als gecertificeerd allround nagelstyliste. Dream Nails Studio is gevestigd aan huis op de begane grond en beschikt over een eigen ingang, zodat de salon voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

De salon voldoet aan alle aspecten van professionaliteit en hygiëne. Voor iedere klant wordt een nieuwe vijlen-set gebruikt en bewaard in de daarvoor bestemde persoonlijke vijlen-kit voor de klant. Na elke behandeling worden zowel de werktafel als de gebruikte materialen gedesinfecteerd.

Omdat iedereen uniek is en persoonlijke wensen heeft is van tevoren niet aan te geven hoe lang een behandeling duurt, vandaar dat er uitsluitend op afspraak wordt gewerkt. U kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag.

Bezoek de website regelmatig voor nieuwe informatie. Elke maand zijn er nieuwe aanbiedingen en regelmatig nieuwe producten. Mocht u na uw bezoek aan deze website nog vragen hebben, dan kunt u Dream Nails Studio altijd benaderen per mail of telefonisch.

Wellicht kan Henny u binnenkort ook welkom heten in haar salon!

Algemeen

Nadat er een eerste nagelbehandeling plaats heeft gevonden, zal er na ongeveer 3 tot 4 weken een vervolgbehandeling plaatsvinden. Voor overige behandelingen, zoals teennagels en manicure, kan in overleg de vervolgbehandeling afgesproken worden.

De meeste behandelingen bestaan uit meer dan een uur aan werkzaamheden. Bij het niet nakomen van een afspraak beteklent dit dus tijdverlies voor Dream Nails Studio. Daarom wordt u verzocht, indien een gemaakte afspraak afgezegd of verschoven moet worden, dit minstens 48 uur van tevoren door te geven. Hiermee kan de voor u gereserveerde tijd opnieuw ingedeeld worden.

Bij het onaangekondigd wegblijven op uw afspraak, is Dream Nails Studio genoodzaakt de behandelingskosten in rekening te brengen. U krijgt hier schriftelijk een rekening van thuis gestuurd. Tijdens een behandeling wordt u verzocht uw mobiele telefoon uit of op stilstand te zetten.

Als klant krijgt u bij Dream Nails Studio een afsprakenkaart. Zodra u een volle kaart heeft krijgt u bij de eerstvolgende behandeling korting.

Wilt u stoppen met kunstnagels dan wordt aangeraden deze niet zelf te verwijderen, maar dit in een professionele studio te laten doen. Bij het verwijderen van kunstnagels is het namelijk mogelijk om blijvende beschadigingen aan het nagelbed toe te brengen.

Een gel of acryl nagelset wordt pas vanaf 18 jaar gezet. Het is wel mogelijk om een “Prescrion Nails” nagelset te plaatsen, maar wel met toestemming van de ouders.

Pinnen is niet mogelijk bij Dream Nails Studio.

Contact opnemen

Contact info

Dream Nails Salon
Abdis Aleydishof 3
Den Haag (Zuid-Holland)

www.dreamnailsstudio.nl

Trefwoorden: Nagelsalon, Nagelstudio, Kinderfeestje Vrijgezellenfeest, Gel polish nails, Nailart workshop, Fiberglasnagels, Bruidsnagels, Gelnagels, Acrylnagels, Prescriptionnails

Rubrieken: Nagelstudio, Nagel Opleidinginstituut, Nail-art

Houd contact