Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong, Den Dolder

Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong, Den Dolder

Willem Arntszlaan 121, Den Dolder (Utrecht)

www.sandydejong.nl

Voor al het onderhouds- en verbouwingswerk aan woning en bedrijfspand

Zoekt u een betrouwbare en deskundige aannemer voor stucadoorwerken, timmerwerken of een schildersopdracht? Dan bent u aan het juiste adres bij Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong in Den Dolder. Het bedrijf is actief in Utrecht en omgeving en richt zich op verbouwing, renovatie en het inrichten van bestaande bouw en nieuwbouw. Vertrouw op de ervaring en het vakmanschap van dit renovatiebedrijf. Zij denken goed met u mee, leveren kwaliteit en komen afspraken altijd na. Hun bouwprojecten omvatten ook de aanpak van keuken of badkamer. Na de eerste gesprekken krijgt u een overzichtelijke offerte en een tijdplan.

Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong, Den Dolder

De diensten van het onderhoudsbedrijf op rij

  • Woningrenovatie: Een persoonlijke aanpak en maatwerk met één aanspreekpunt en volgens duidelijke afspraken.
  • Schildersbedrijf: Regelmatig schilderwerk binnen zowel als buiten voor particulieren en bedrijven om achterstallig onderhoud te voorkomen.
  • Timmerwerk: Maatwerk, zeker bij productie en montage van complete winkelinterieurs met plaatsen van tussenwand.
  • Keukenmontage: Verwijderen van uw oude keuken, leidingwerk en elektra en monteren nieuwe keuken.
  • Badkamermontage: Vakkundige installatie en perfecte afwerking in de gekozen stijl inclusief sanitair, verwarming, afvoer en betegelen.
  • Totaal verbouwen: Uitbouwen van een woning, afbouwwerk met alle bijkomende scheidingswanden plaatsen is mogelijk.
  • Complete woning verbouwen: Met een groep ZZP’ers, die dezelfde hoge eisen aan het werk stellen, wordt flexibel samengewerkt in het voordeel van de klant.

Familiebedrijf met generaties ervaring

Dit familiebedrijf is in 2006 opgericht onder de eigen naam ‘Sandy de Jong Onderhoudsbedrijf’ nadat een heleboel ervaring in het verleden werd opgebouwd. “Ik zag bij anderen dat vaak planningen niet worden gehaald en er geen structuur aanwezig is. Dat geeft een hoop gedoe met klanten. Dat is dan ook de reden dat ik voor mezelf begonnen ben. Ik wil tevreden klanten en dat is waarom ik sta voor kwaliteit, servicegerichtheid en betrouwbaarheid. Wij werken met hoogwaardige materialen en geven in gedetailleerde offertes een goede prijs-kwaliteitsverhouding en volledige transparantie”, aldus eigenaar Sandy de Jong. Het bedrijf werkt inmiddels met drie generaties aan uw bouwproject.

 

Neem contact op met Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.

Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong, Den Dolder

 

Contact opnemen

Contact info

Onderhoudsbedrijf Sandy de Jong
Willem Arntszlaan 121
Den Dolder (Utrecht)

www.sandydejong.nl

Trefwoorden: Renovatiebedrijf, Onderhoudsbedrijf, Woningrenovatie, Schildersbedrijf, Keukenmontage, Leidingwerk, Scheidingswanden, Plaatsen van tussenwand, Badkamermontage, Complete woning verbouwing

Rubrieken: Stucadoorsbedrijven, Timmer- en Bouwbedrijf, Schilderen

Houd contact