Het Aardbeienhof, Gemert

Koksedijk 1, Gemert (Noord-Brabant)

Het Aardbeienhof het hele jaar door!

KinderuitstapjesHet Aardbeienhof is een familiepark voor jong en oud. Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten een speeltuin van wel 3000mē. Al spelenderwijs kunnen kinderen iets leren over de aardbei. Volwassenen kunnen genieten van de heerlijke aardbeienspecialiteiten of lekker rondsnuffelen in de aardbeienteelt.

Activiteiten

Het Aardbeienhof biedt verschillende leuke aardbeien-activiteiten aan in het aardbeienseizoen, dat loopt vanaf eind mei/begin juni en eindigt eind oktober/begin november.:

  • aardbeienplantjes planten
  • aardbeienplukken
  • aardbeientaart maken
  • aardbeienjam maken

Ook in de winter is er heel veel leuks te beleven in het Aardbeienhof. Tijdens de vakanties en feestdagen organiseren wij veel leuke activiteiten.

FamiliefeestjesWilt u graag met een groep mensen, of zelfs met een hele school naar het Aardbeienhof komen? Dat kan! Wij bieden voor verschillende groepen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familiefeestjes of activiteiten voor de hele school aan in speciale arrangementen. Natuurlijk kunt u bij bestaande arrangementen verschillende activiteiten bijboeken.

Het Aardbeienhof is uitstekend te bereiken vanuit Laarbeek, Veghel, Helmond, Deurne, Bakel, Boxmeer en Eindhoven. Even heerlijk een dagje eruit!

Workshop aardbeien plukken

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.