Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Aircooled.nl, Deventer

Aircooled.nl, Deventer

Kamperstraat 24 A, Deventer (Overijssel)

WhatsApp met Aircooled.nl

www.aircooled.nl

Aircooled.nl, Aircooled, VW, Volkswagen, Vintage, Deventer, Kever, Specialist, Onderhoud, Apk, Rdw, Air ride, Airride, Air-ride, Luchtvering, Verlagen, Versmallen, Slamming, Slammen, Dropped spindels, Spindles, Vooras, Motor, Revisie, Webers, Goodies, Asseccoires, Occasions, Transporter, t1, t2, t3, Luchtgekoeld, Spijlbus, Bulli, Splitbus, Split, type-3, beetle, ponton, notchback, variant, Fastback, Karmann Ghia, Banden, Brilkever, Onderdelen, Diverse Kevers, luchtgekoelde Volkswagen, Volkswagens en Restauratie. verkoop klassieke vw.

Aircooled.nl

Restauratie

Wilt u uw geliefde luchtgekoelde Volkswagen laten restaureren? Dan bent u bij Aircooled.nl aan het juiste adres. Wij restaureren uw Volkswagen vakkundig. Het maakt niet uit in welke staat de auto is. Of het nu gaat om een totaalrestauratie of een deelrestauratie, Aircooled.nl kan dit, veelal in eigen beheer, tot in detail voor u uitvoeren. Wij beschikken over alle apparatuur om uw Volkswagen in uw gewenste staat te krijgen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, budgettering en een gedegen plan van aanpak zijn onze grondbeginselen voor aanvang van de werkzaamheden aan uw Volkswagen. Daarnaast werken wij nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners die dezelfde kwaliteitseisen hanteren als wij.

Reparatie

Het technisch onderhouden van uw luchtgekoelde Volkswagen is van groot belang. Of het nu gaat om klein of groot onderhoud. Aircooled.nl repareert u auto! Preventief onderhoud kan veel nare zaken voorkomen. Aircooled.nl kan dit reguliere onderhoud volledig voor u verzorgen in onze garage tegen redelijke tarieven. Ook als het gaat om lakwerk, remmerij, plaatwerk, laswerk, herstel van bekleding of hemel, vervangen van cabrio- of zonnedak, ruitvervanging, anti- roestbehandelingen, stralen en poedercoaten kunt u bij ons terecht.

APK

Veelal zijn APK-keuringstations nogal omslachtig en hardhandig met het keuren van uw geliefde Volkswagen. Ook komt het regelmatig voor dat onze geliefde Volkswagens wegens onkunde wordt afgekeurd terwijl dit niet noodzakelijk is. Daarom heeft Aircooled.nl de juiste contacten om een zorgvuldig APK/RDW keuring uit te laten voeren. Deze worden discreet en met liefde voor oude Volkswagens uitgevoerd. Hierdoor is er eerlijk en optimaal resultaat, voor zowel de auto als uw portemonnee.

Revisie

Wij reviseren standaard luchtgekoelde motoren tot zware performance motoren. In onze werkplaats wordt er in nauwe samenwerking met onze partners alle nodige bewerkingen uitgevoerd om uw motor weer optimaal te laten functioneren. Een volledig gereviseerde motor is vaak beter als nieuw dit omdat alle stress uit het materiaal is en de bewerkingen in een stress vrije toestand worden gedaan. De motoren die wij zelf leveren zijn op onze motor proefstand getest en ingelopen. Vervolgens kan er zonder zorgen de motor worden ingebouwd.
Aircooled.nl = Turn-key motoren! Ook zijn de prestaties meteen bekend! Daarnaast bouwen wij ook high performance engines. Deze zijn op bestelling leverbaar.
Tevens kunnen wij een groot aantal onderdelen leveren van OE fabrikanten, zoals zuigers, lagers, kleppen, cilindervoeringen cilinderkoppen, nokkenassen, turbo's. Kortom alle motordelen, voor zowel standaard als high performance motoren.

Slamming

Verlagen van uw Volkswagen? Geen probleem bij Aircooled.nl! Van beschaafde verlagingen tot extreme verlagingen, wij doen het! Wij kunnen alle soorten mogelijkheden van verlaging toepassen; denk aan een verstelbare vooras, spindels en zelfs airride behoren tot onze mogelijkheden. Wij zullen daarbij ook rekening houden met de gewenste rijeigenschappen die uw voorkeur hebben.
Klik hier voor meer informatie en prijzen met betrekking tot het verlagen en versmallen van uw Volkswagen.

Airride

Uw Volkswagen maximaal verlagen door middel van airride?!? Ja ook dat doen wij bij Aircooled.nl, klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden betreffende deze techniek en het airride systeem!

Specials

Speciale wensen? Denk aan het inlassen van een ragtop, high performance engine op maat, ombouw naar 12 volt, of geheel wat anders? Aircooled.nl staat er voor open!

Verkoop

U wilt uw Volkswagen verkopen? En het lieft aan een liefhebber van luchtgekoelde Volkswagens; net als u! Wij kunnen in dit proces voor u een rol spelen. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw auto onder de aandacht van het juiste publiek wordt gebracht. Het spreekt voor zich dat wij hierbij uw richtlijnen en uitgangspunten zullen hanteren.
Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.
U heeft de Volkswagen uit uw dromen gezien, maaru bent niet zeker van uw zaak? Tegen een vooraf afgesproken bedrag verzorgen wij de technische keuring en geven wij u een oprecht en duidelijk aankoopadvies.

Transport

Voor het vervoer van uw luchtgekoelde Volkswagen kan Aircooled.nl een rol spelen. Wij hebben de mogelijkheden om uw VW op te halen en weer af te leveren. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

 

Contact opnemen

Contact info

Aircooled.nl
Kamperstraat 24 A
Deventer (Overijssel)

www.aircooled.nl

Trefwoorden:

Rubrieken: Autohandel, Autobedrijven, Autodealer

Houd contact