Metaalwarenfabriek De Goederen B.V., Woerden

Rietdekkersweg 9, Woerden (Utrecht)

Metaalwarenfabriek De Goederen B.V.

Metaalwarenfabriek De Goederen B.V. is opgericht in 1919. Men begon met het draaien van kleine onderdelen. Na een aantal jaren werden er enkele persen gekocht zodat men zich ook bezig ging houden met het stanzen van producten. Wij verlenen onze diensten tevens in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda en Leiden.

Het bedrijf heeft een bedrijfshal van 1.200 m2 op een terrein van 3.000 m2. Metaalwarenfabriek De Goederen B.V. richt zich op het produceren van standaard en speciale producten van hoge kwaliteit voor de industrieen, bouw, groothandel en IJzerwaren Vakhandel.

Onze werknemers kunnen samen met u een product realiseren wat aan uw verwachtingen voldoet. Ze werken met een eigen gereedschapmakerij zodat ze uw wensen tegen geringe kosten kunnen realiseren. Onze bedrijf beschikt over excenterpersen waarmee sluitringen of andere stanproducten kunnen worden geproduceerd. Verder beschikken we nog over enkele conventionele draaiautomaten, een CNC-draaiautomaat en 2 CNC-bewerkingscentra, verder hebben we ook nog 2 koudwalsinstallaties en een slitmachine. Voor het afbramen beschikken we over 2 Roto-finish ontbraammachines.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.degoederen.nl

Contact opnemen