Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Het Duifje van Drenthe, Echten

Het Duifje van Drenthe, Echten

Postweg 5, Echten (Drenthe)

www.duifjevandrenthe.nl

Welkom op de website van Het Duifje van Drenthe.
 
Wij zijn een kleine woonwinkel in het zuid-westen van Drenthe. In onze winkel ( een prachtige oude schuur achter ons huis) bieden wij : meubelen, woon- en tuindecoraties, quilts, serviesgoed etc. Kortom een uitgebreid scala aan produkten.
In eigen beheer maken wij kussens en diverse andere textiele woonaccessoires. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van stoffen en materialen van hoogwaardige kwaliteit.
Wij onderscheiden 3 verschillende woonstijlen die onderling op onderdeel goed met elkaar zijn te combineren.
Zo vormen het rode brabants bont ruitje en het servies en de stoffen uit de Greengate collectie een perfecte combinatie. De whitewash meubeltjes uit de "Romantische lifestyle" zijn ook een prima basis voor de andere twee stijlen. Kortom, mogelijkheden genoeg en kom je er zelf niet uit dan adviseren we je graag.  

Boerenbont

  • Deze stijl staat bol van de nostalgie. Brabants Bont voert de boventoon en wordt aangevuld met streepjes en stipjes. Prachtige stoffen van hoogwaardige kwaliteit en 100% katoen. Wij maken in eigen beheer diverse produkten van deze stoffen. Eventueel ook op bestelling.

Fris en vrolijk

  • Eén en al kleur en vrolijkheid. Het Deense merk Greengate heeft een uitgebreide collectie van fleurig serviesgoed tot aan stoer beddengoed. Een prachtig merk waarvan de produkten onderling eindeloos te combineren zijn. Samen met onze rode geblokte stoffen een sublieme combinatie.Van de stoffen van Greengate maken wij weer diverse produkten in eigen beheer.
 

Contact opnemen

Contact info

Het Duifje van Drenthe
Postweg 5
Echten (Drenthe)

www.duifjevandrenthe.nl

Trefwoorden: Folklore, stoffen, Landelijkemeubelen, Greengate, Duifje, Van, Drenthe, Woonaccesoires

Rubrieken: Cadeauwinkels en Artikelen

Houd contact