Anou Volkert Massages/TherapieŽn & Pedicure, Breda

Lange Weide 77, Breda (Noord-Brabant)

Wilt u genieten van een heerlijke massage in de omgeving van Breda? Kom dan langs bij Anou Volkert. Ook voor een pedicurebehandeling kunt u bij Anou Volkert terecht. Voordat ik de massage uitvoer, is de kamer lekker warm gestookt. U komt bij mij helemaal tot rust. Ik gebruik rustgevende olieŽn en de handdoeken zijn schoon en lekker groot. Mijn handen luisteren naar wat je lichaam verteld. Je geheimen blijven veilig bij mij.

Massage voor wie?

Iedereen kan bij mij terecht voor een massage. Of u nu jong of oud bent, emotionele of fysieke pijn heeft, zwaner bent of zwanger wilt worden. Ik kan mijn massages uitvoeren met een combinatie van technieken uit de sportmassage, shiatsu drukpunten, bindweefsel, lymfe, aromaís en voetreflex met voetdiagnose en warme paraffine pakkingen. Meer informatie over de massagebehandelingen vindt u op mijn website.

U kunt kiezen voor een hele of halve massage. Een hele massage duurt een uur en drie kwartier waarbij ik uw rug en billen, schouder en nek, armen en handen, achterkant benen, nek en achterhoofd, voorkant benen, buik en borst, gezicht hals en decolletť en de achterkant van de nek en hals nog een keer masseer. Kiest u liever voor een halve massage dan masseer ik een uur lang uw voeten, rug en billen, schouder nek en bovenarm, achterkant benen, schouder nek en achterhoofd. Ook een deelmassage van 30 minuten is een mogelijkheid. Hierbij komen uw onderrug en bovenkant rug, schouder, nek en achterhoofd aan bod. Benieuwd naar mijn prijslijst? Of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met mij op.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.