For Wheels Krimpen, Krimpen aan den IJssel

Van Utrechtweg 33, Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland)

For Wheels, Krimpen aan den IJssel

For Wheels is de specialist in lichtmetalen velgen en autobanden. Breng een bezoek aan onze website om te zien welke prachtige velgen wij kunnen leveren en monteren. Lees ook het laatste nieuws over trends en bekijk onze speciale acties.

U kunt natuurlijk ook even persoonlijk bij ons langs komen voor meer informatie en snelle service!

Uniek in assortiment en prijsstelling

U zoekt die fantastische lichtmetalen velgen die uw auto speciaal maken? U zoekt die set banden waarmee u qua wegligging en rijgedrag het beste uit uw auto haalt? U wilt een leverancier die begrijpt wat u zoekt? U wilt zeker zijn van de beste kwaliteit en service voor een scherpe prijs? Dan bent u bij For Wheels aan het juiste adres!

U vindt bij ons een compleet assortiment lichtmetalen velgen en autobanden. Dankzij uitstekende relaties met fabrikanten en importeurs zijn wij in staat om originele en replica velgen van alle grote automerken te leveren. Ook vindt u natuurlijk alle kwaliteitsmerken autobanden. Door onze uitgekiende voorraadpolitiek en strakke organisatie kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren.

Ook voor winterbanden en voor stalen velgen, of een combinatie hiervan, bent u bij For Wheels aan het juiste adres!

Monteren en uitbalanceren gebeurt door een enthousiast team vakkundige medewerkers. Op afspraak monteren wij de wielen op het moment dat u het beste uitkomt. Onze klanten komen onder meer uit Rotterdam, Gouda, Schoonhoven, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Oudekerk a/d IJssel en Rotterdam.

For Wheels Krimpen For Wheels Krimpen

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.