Behang- en schildersbedrijf Proma


Behang- en schildersbedrijf Proma

Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien. Het is ook het behoud van uw huis of bedrijfpand. Daarom neemt u een echte professional in de armen. Een echte vakschilder die u helpt met deskundig advies en prima vak werk levert. Perfect schilderwerk dat uw geld meer waard is. Uw vakschilder neemt geen halve maatregelen. De vakschilder luistert goed naar uw wensen en neemt de situatie zorgvuldig in ogenschouw. Weet u al precies wat u wilt ? Of steld u prijs op een goed kleur- en verf advies ? Wat is de staat van de ondergrond ? Zijn er reparaties nodig ? Zitten er oude verflagen op die moeten worden verwijderd ? Als hij alles op een rijte heeft gezet, komt hij met een duidelijke prijsopgave. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Uw vakschilder gebruikt de beste materialen.

Ook bij het schilderen streeft de vakschilder naar een optimaal resultaat. daarom werkt hij alleen met verf van professionele topkwaliteit, bestand tegen weer en wind. U wilt immers nog lang plezier hebben van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand. Over ons Wij zijn een gerenomeerd Behang en Schildersbedrijf die landelijk werkzaam is, en gevestigd is in Alkmaar. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor snelheid, daarom kan het bij ons iets lager duren, maar waar u uit eindelijk jaren van geniet !!! voor behang verwijzen wij u naar www.onlinebehang.com

  • wij voeren uit de volgende werkzaamheden ;
  • * Alle behangwerkzaamheden ( ook hand geschilderd behang)
  • * Alle Schilderwerkzaamheden
  • * Alle Stuukwerkzaamheden
  • Natuurlijk werken wij ook met gerenomeerde aannemers en glaszetters.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.