Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Klimaatbeheersing - JS-Airco Klimaatservice, Arnhem

JS-Airco Klimaatservice, Arnhem

Simon Stevinweg 25, Arnhem (Gelderland)

WhatsApp met JS-Airco Klimaatservice

www.js-airco.nl
www.megaproducts.nl

voor installatie, reparatie en onderhoud van uw aircosysteem en klimaatbeheersing in regio Gelderland

Installatiebureau JS-Airco Klimaatservice is uw partner bij installatie, reparatie en onderhoud van uw aircosystemen of een ander klimaatsysteem! JS-Airco Klimaatservice werkt professioneel, snel, betaalbaar en met een persoonlijke benadering. U kunt onder andere terecht voor een luchtbehandelingskast, lucht gordijnen, airconditioning, warmte gordijnen, koude gordijnen en Mitsubishi Electric Airco. Ook voor klimaatbeheersing door middel van bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen kunt u bij JS-Airco Klimaatservice terecht. Zij maken steeds gebruik van snelle en moderne installatietechniek.

Airconditioning Arnhem, Gelderland

Voordelen van JS-Airco Klimaatservice

Als u kiest voor JS-Airco Klimaatservice, profiteert u van verschillende voordelen. Zo krijgt u de beste kwaliteit in advies en kunnen wij uw airconditioning direct installeren en afwerken. Bovendien worden eventuele storingen door ons binnen 24 uur opgelost. Wij zijn dan ook op zaterdag bereikbaar op afspraak tussen 09:00 en 16:00. Wij hanteren korte levertijden voor onze producten en u heeft direct contact met de uitvoerder. Tevens hanteren wij een concurrerend uurtarief en hebben wij goede prijsafspraken met leveranciers. U schakelt ons in voor verschillende diensten zoals ventilatie of plaatsen van warmtepomp.

Assortiment JS-Airco Klimaatservice Arhnem

U ziet het: JS-Airco Klimaatservice zet zijn klanten centraal. Met de airconditioning, luchtbehandelingskasten en lucht gordijnen  (warmte gordijnen en koude gordijnen) van JS-Airco Klimaatservice bent u altijd verzekerd van een aangename temperatuur, thuis en op het werk. Welke airconditioning past bij uw ruimte? Voor elke ruimte, groot of klein, hebben wij een passende oplossing. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag!

Kies uit ons brede assortiment:

  • Wandmodellen: ideaal voor uw slaap- of woonkamer of kleine kantoorruimte.
  • 1-weg Cassettemodellen: Voor het koelen of verwarmen van een smalle ruimte in een winkel, restaurant, kantoorruimte of vergaderruimte
  • 4-weg Cassettemodellen: Voor het koelen of verwarmen van een grote ruimte in een winkel, restaurant, kantoorruimte of vergaderruimte
  • Kanaalmodellen: Een alternatief voor koelen (of verwarmen) van een grote ruimte in een winkel, restaurant, kantoorruimte of vergaderruimte.
  • Vloer- en plafondmodellen: Deze modellen zijn zeer geschikt om horizontaal onder het plafond of verticaal onderaan de muur geplaatst te worden. Geschikt voor grotere ruimtes zonder plafond of woonruimtes / kleine kantoorruimtes.
  • Console modellen: Ook deze modellen kunnen horizontaal onder het plafond of verticaal onderaan de muur geplaatst worden. Geschikt voor grotere ruimtes zonder plafond of woonruimtes / kleine kantoorruimtes.
  • Portable Airconditioning: Ideaal als tijdelijke oplossing om te zorgen voor de beste temperatuur in uw werkkamer, zolderkamer of slaapkamer.
  • Mitsubishi Electric Airco

Kies voor klimaatbeheersing in Gelderland

Naast het brede assortiment aan airconditioning, biedt JS-Air Klimaatservice ook een totaalconcept aan zonnepanelen, waarbij u uitgebreid geadviseerd wordt. In samenwerking met u bekerent een erkent adviseur vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Onze partner bezit het keurmerk, Zonnekeur Installateur, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateur van zonne-energie. Wij staan garant voor het leveren van duurzame kwaliteit en hebben voldoende ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren. Daarbij bieden wij u 5 jaar garantie op de installatie van uw zonnepanelen. Door te kiezen voor JS-Airco Klimaatservice kiest u voor zekerheid!

Indien u een meer informatie wenst over onze producten en diensten dan kijkt u op de website van JS-Airco Klimaatservice. Voor andere vragen en/of opmerkingen neemt u contact op via het contactformulier of per telefoon.

Klimaatbeheersing Arnhem, Gelderland

Contact opnemen

Contact info

JS-Airco Klimaatservice
Simon Stevinweg 25
Arnhem (Gelderland)

www.js-airco.nl
www.megaproducts.nl

Openingstijden
Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 17.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 16.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Luchtbehandelingskast, Lucht gordijnen, Warmtepomp, Warmte gordijnen, Koude gordijnen, Installatietechniek, Mitsubishi Electric Airco, Airconditioning, Klimaatbeheersing, Zonnepanelen

Rubrieken: Installatiebureaus, Installatiebedrijf, Aircosystemen

Houd contact