Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
JS-Airco Klimaatservice

JS-Airco Klimaatservice, Arnhem

Simon Stevinweg 25, Arnhem (Gelderland)

www.js-airco.nl
www.megaproducts.nl

Airconditioning bij een particulier thuisInstallatiebureau JS Airco Klimaat-service is uw partner bij installatie, reparatie en onderhoud van uw aircosystemen of een ander klimaatsysteem! JS-Airco Klimaat-service werkt professioneel, snel, betaalbaar en met een persoonlijke benadering. U kunt onder andere terecht voor een luchtbehandelingskast, lucht gordijnen, airconditioning, warmte gordijnen, koude gordijnen en Mitsubishi Electric Airco. Ook voor klimaatbeheersing door middel van bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen kunt u bij JS Airco Klimaat-service terecht. Zij maken steeds gebruik van snelle en moderne installatietechniek.

 

Voordelen van JS-Airco Klimaatservice

Als u kiest voor JS-Airco Klimaatservice, profiteert u van verschillende voordelen. Zo krijgt u de beste kwaliteit in advies en kunnen wij uw airconditioning direct installeren en afwerken. Bovendien worden eventuele storingen door ons binnen 24 uur opgelost. Wij zijn dan ook op zaterdag bereikbaar op afspraak tussen 09:00 en 16:00. Wij hanteren korte levertijden voor onze producten en u heeft direct contact met de uitvoerder. Tevens hanteren wij een concurrerend uurtarief en hebben wij goede prijsafspraken met leveranciers. U schakelt ons in voor verschillende diensten zoals ventilatie of warmtepompen.

Assortiment JS-Airco Klimaatservice

U ziet het: JS-Airco Klimaatservice zet zijn klanten centraal. Met de airconditioning, luchtbehandelingskasten en luchtgordijnen van JS-Airco Klimaat-service bent u altijd verzekerd van een aangename temperatuur, thuis en op het werk. Welke airconditioning past bij uw ruimte? Voor elke ruimte, groot of klein, hebben wij een passende oplossing. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag!

Kies uit ons brede assortiment:

  • Wandmodellen: ideaal voor uw slaap- of woonkamer of kleine kantoorruimte.
  • 1-weg Cassettemodellen: Voor het koelen of verwarmen van een smalle ruimte in een winkel, restaurant, kantoorruimte of vergaderruimte
  • 4-weg Cassettemodellen: Voor het koelen of verwarmen van een grote ruimte in een winkel, restaurant, kantoorruimte of vergaderruimte
  • Kanaalmodellen: Een alternatief voor koelen (of verwarmen) van een grote ruimte in een winkel, restaurant, kantoorruimte of vergaderruimte.
  • Vloer- en plafondmodellen: Deze modellen zijn zeer geschikt om horizontaal onder het plafond of verticaal onderaan de muur geplaatst te worden. Geschikt voor grotere ruimtes zonder plafond of woonruimtes / kleine kantoorruimtes.
  • Console modellen: Ook deze modellen kunnen horizontaal onder het plafond of verticaal onderaan de muur geplaatst worden. Geschikt voor grotere ruimtes zonder plafond of woonruimtes / kleine kantoorruimtes.
  • Portable Airconditioning: Zoals de naam al zegt is de portable airco ideaal als tijdelijke oplossing om te zorgen voor de beste temperatuur in uw werkkamer, zolderkamer of slaapkamer.

Ook in te schakelen als aannemer of tussenpersoon

JS-Airco Klimaat-service treedt tevens ook op als aannemer en een tussenpersoon. Uit ervaring weten wij dat elk project veelal een combinatie omvat van diverse werkzaamheden, zoals elektra, centrale verwarming, loodgieterswerk en sanitair. Ons grote netwerk van kwaliteitsmensen in de bouw en installatietechniek maakt ons dé aangewezen partij om uw project te begeleiden en tot een goed resultaat te brengen. Wij zetten die experts in waar uw project om vraagt. U heeft maar één contactpersoon, wij regelen de rest. Klanten die u voorgingen zijn zeer tevreden, bekijk gerust onze referenties.

 

Indien u een meer informatie wenst over onze producten en diensten dan kijkt u op de website van JS-Airco Klimaat-service. Voor andere vragen en/of opmerkingen neemt u contact op via het contactformulier of per telefoon.

 

Contact opnemen

Contact info

JS-Airco Klimaatservice
Simon Stevinweg 25
Arnhem (Gelderland)

www.js-airco.nl
www.megaproducts.nl

Openingstijden
Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 17.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 16.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Luchtbehandelingskast, Lucht gordijnen, Airconditioning, Warmte gordijnen, Koude gordijnen, Installatietechniek, Mitsubishi Electric Airco, Warmtepomp, Klimaatbeheersing, Zonnepanelen

Rubrieken: Installatiebureaus, Installatiebedrijf, Aircosystemen

Houd contact