Schilderbedrijf J. Descendre, Schiedam

Mariastraat 51 A, Schiedam (Zuid-Holland)

 

      

Schildersbedrijf J.Descendre  

Al meer dan 15 jaar ervaring in het vak.

Verschillende diploma,s en certificaten behaald waaronder leermeester, beton en houtrot specialist en alle veiligheids certificaten. Het schildersbedrijf is natuurlijk drager van het af vignet.

 J.Descendre is in 2001 begonnen met een compagnon onder de naam Schildersbedrijf B & D in Den haag. Na veel succes te hebben geboekt hebben zij besloten om ieder een eigen schildersbedrijf te starten onder een nieuwe naam. In juni 2007 is J.Descendre verder gegaan onder de naam Schildersbedrijf J.Descendre. Nu werkzaam in heel Zuid Holland, midden Nederland en woonachtig in Schiedam.

Werkzaamheden zijn onderandere: interieur schilderwerk, buiten schilderwerk, reparatie en renovatie, alle soorten glasvlies, restyling van bijvoorbeeld een bedrijfspand en glaszetten. Grote projecten zijn mogelijk.

 Schildersbedrijf J.Descendre geeft u een deskundig kleur advies en minimaal 3 jaar garantie. Al het werk wordt gedaan met a-merken. 

 Vraag nu een gratis offerte aan. U kunt ook een online offerte aanvragen, stuur een duidelijke foto van het te schilderen of te renoveren object en indien mogelijk sturen wij u een offerte per email of per post. Geef zoveel mogelijk informatie over de afmetingen en staat van het object.

 U kunt emailen naar het volgende adres: schildersbedrijfdescendre@web.nl

of bel 0648705829

 

Contact opnemen