Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Goudsmid van der Werf, Maasbracht

Goudsmid van der Werf, Maasbracht

Steenakkerstraat 47, Maasbracht (Limburg)

WhatsApp met Goudsmid van der Werf

www.goudsmidvanderwerf.nl

Bent u op zoek naar een zaak met prachtige trouwringen en herinneringssieraden? Dan kunt u bij Goudsmit van Der Werf in Maasbracht terecht.  Bij Goudsmid van de Werf is het persoonlijk contact belangrijk. Ze probeert altijd de wensen van de klant te vertalen in een uniek sieraad en maakt sieraden met een zeer eigen vormgeving en uitstraling. Een van haar specialiteiten is het zetten van stenen in sieraden en naamhangers in verschillende edelmetalen. U kunt onder andere terecht voor aparte naamhangers, parelcolliers, trouwringen zilver, trouwringen goud, trouwringen witgoud of een ander uniek sieraad. Ook kunt u langskomen voor een nieuwe batterij in uw horloge of voor het omsmelten van oud goud.

Goudsmid van der Werf, Maasbracht

Werkzaamheden Goudsmid van der Werf

  • Trouwringen: Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid. In een persoonlijk gesprek bespreken we u voorkeuren qua ontwerp en materialen. U heeft hierbij bijvoorbeeld de keuze uit zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud en titanium, natuurlijk kunnen we ring afwerken met een edelsteen zoals een diamant.
  • Sluitingen: Bij het maken van een sluiting streef ik er altijd naar dat de sluiting een onderdeel is van het sieraad en het evenwicht bewaard blijft. Ook bij een sluiting heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende materialen.
  • Herinneringssieraden: Wilt u een blijvende herinnering aan een persoon? Ik kan sieraden maken van verschillende materialen. Hierin kan de as van een overledene worden verwerkt of een vingerafdruk.
  • Workshops: Wilt u zelf aan de slag gaan? Dan kunt u langskomen voor een workshop edelsmeden, eenmalig of een cursus van 10 lessen. U kunt ook als bruidspaar een workshop volgen om uw eigen trouwring te maken.
  • Parels en parelcolliers vervaardigen of repareren
  • Omsmelten oud goud: Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Ik kan het goud voor u smelten en er een nieuw modern sieraad van maken. De emotionele waarde van het sieraad blijft zo bewaard.
  • Zilverstiften: Ik ben op zoek gegaan naar de perfecte zilverstift, deze is natuurlijk bij mij verkrijgbaar.
  • Reparaties en restauraties: Ik informeer u graag over de mogelijkheden om uw sieraad te repareren. Ook met horloges en klokken kunt u bij mij terecht, hiervoor werk ik samen met een erkende uurwerkmaker.

Workshops edelsmeden Maasbracht

Altijd al eens zelf aan de slag willen gaan met sieraden? Bij Goudsmid van der Werf kunt u ook terecht voor een leuke workshop edelsmeden. U leert zelf een hanger, oorbellen of een ring vervaardigen. Heeft u de smaak te pakken? Schrijf u dan in voor een cursus van 10 lessen om heerlijk aan de slag te kunnen onder professionele begeleiding. Gaat u trouwen? Dan kunt u samen met uw partner langskomen om uw eigen trouwringen te vervaardigen: hoe speciaal! Neem gerust contact op om alle details te bespreken. Wij ontvangen u graag.

Daarnaast kan ik ook sieraden rhodineren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Contact opnemen

Contact info

Goudsmid van der Werf
Steenakkerstraat 47
Maasbracht (Limburg)

www.goudsmidvanderwerf.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di 11:00 - 15:00 op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Trouwringen, Omsmelten oud goud, Sieraad, Herinneringssieraden, Aparte naamhangers, Parelcolliers, Trouwringen zilver, Batterij in horloge, Trouwringen goud, Trouwringen witgoud

Rubrieken: Goud- en Zilversmeden

Houd contact