Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Cafe Boudewijn, Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 53 A / 53 B, Rotterdam (Zuid-Holland)

www.bbcboudewijn.nl

Belgisch Biercafé Boudewijn opende medio 2006 haar deuren op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. Het is een café gebouwd in de warme stijl van Belgische cafés aan het begin van de vorige eeuw. Bruxelles (Breda), Bélvèdere (Delft) en Moeke (Breda) gingen Boudewijn in Nederland voor, maar het Belgisch Biercafé concept vind je in de hele wereld; van Tokyo tot New York. Zie voor verwijzingen de pagina “Links” op deze site. Onlangs is Belgisch Biercafé Olivier geopend in het centrum van Utrecht.

Naast de overeenkomsten is elk Belgisch Biercafé tegelijkertijd uniek. Zo draait in Breda alles rond Moeke, de sterke zorgzame vrouw met schort. In Rotterdam staat de koninklijke familie centraal, de integere Boudewijn met zijn sprookjesachtige vrouw Fabiola.

Boudewijn brengt een stukje België naar Rotterdam. Niet alleen met het interieur maar uiteraard ook met een grote diversiteit aan Belgisch bieren: 8 van de tap en ongeveer 40 op fles. Daarnaast is het genieten van de Belgische gerechten zoals garnalenkroketjes, mosselen en Belgische wafels.

In de zomermaanden heeft Boudewijn nog een verrassing: de binnentuin. Achter het café bevind zich een verademing in het centrum van Rotterdam; een heerlijke tuin om te genieten van lunch en diner of van een heerlijk verfrissend biertje.

Kortom, een stukje Bourgondische Belgische gezelligheid in Rotterdam. Kom snel eens langs!

Contact opnemen

Contact info

Cafe Boudewijn
Nieuwe Binnenweg 53 A / 53 B
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.bbcboudewijn.nl

Trefwoorden: Biersoorten, Bier, Rotterdam, Lunch, Diner, Dinner, Uitgaan, Terras, Binnentuin, Tuin

Rubrieken: Cafe's/restaurants

Houd contact