Buca Kabelconfectie, Almelo

Plesmanweg 9, Almelo (Overijssel)

BuCa zorgt voor optimale contacten
Op onze afdeling, officieel Bundling Cables genoemd, stellen we kabelbomen en dergelijke samen.

Als machinebouwer wilt u zich bezighouden met uw eigenlijke werk en niet met de elektrische bedrading. Deze kost uw beste monteurs veel tijd, u moet de inkoop regelen en voorraad bijhouden. Daarnaast heeft u nog de zorg voor tekeningen en documentatiebeheer. Ook heeft u een klein kapitaal aan gereedschap liggen.

BuCa, stelt al jaren bedrading samen voor verschillende opdrachtgevers zoals Philips en andere machinefabrieken.

Met behulp van een knip- strip- en knelmachine verwerken we allerlei draad en kabel van AWG 1 tot AWG 30. We zijn ook zeer bedreven in het samenstellen van stekkers en connectoren met bijvoorbeeld 96 contacten. In een optimaal ingerichte werkplaats stellen onze dertig medewerkers met heel veel zorg deze kabels en kabelbomen samen. Ook fijn montagewerk in combinatie met bedrading kunt u prima bij ons uitbesteden. Elke kabel wordt getest met een testcomputer; we streven naar een 100% test.

We laten ons leiden door kwaliteit en een maximale leerbetrouwbaarheid. Drie medewerkers hebben dagelijks de zorg voor de kwaliteitscontrole op de vloer, onze 130 medewerkers staan op deze wijze garant voor een goed product. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden al onze gereedschappen regelmatig gecontroleerd. Tevens zijn wij ISO 9001-2000 gecertificeerd.

Onze medewerkers laten met alle plezier zien waar zij toe in staat zijn, u bent van harte welkom!

 

Contact opnemen