Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Sjemaja praktijk voor reflexzonetherapie, Arnhem

Sjemaja praktijk voor reflexzonetherapie, Arnhem

Naaldwijkstraat 21, Arnhem (Gelderland)

www.sjemaja.nl
www.vnrt.nl

https://www.faxgids.nl/_images/upl/181753/boven_1.gifSjemaja
Praktijk voor Reflexzonetherapie

https://www.faxgids.nl/_images/upl/181753/P1020642.JPG

Mijn naam is Yolanda Overvelde. Van huis uit ben ik sinds 1989 (kinder)verpleegkundige. In 1997 kreeg ik sterk de behoefte om op een andere en rustiger manier met mensen te werken. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in de alternatieve geneeswijze en ik vind het een mooie aanvulling naast mijn beroep als verpleegkundige. Mijn oog viel op de beroepsopleiding voor reflexzonetherapie. Deze opleiding heb ik gedurende 4 jaar gevolgd aan de Haagse Akademie voor Natuurgeneeswijzen. In 2001 ben ik afgestudeerd en ben ik mijn praktijk gestart. Dit doe ik naast mijn werk als verpleegkundige. Inmiddels werk ik nog maar 12 uur per week in het ziekenhuis en is het een combi van 2 parttime banen geworden. Ik vind deze combinatie zeer prettig. In beide banen werk ik met mensen en allebei op een heel verschillende manier. In mijn praktijk vind ik het heerlijk om de tijd en de aandacht te hebben voor ieder uniek persoon.

Ik ben lid van de VNRT, Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten. Dit heeft voor u het voordeel dat de behandelingen voor een groot deel vergoed worden bij ± 23 zorgverzekeraars. In de vereniging ben ik actief als visiteur, wat inhoud dat ik met een collega andere collegae bezoek om te kijken of ze voldoen aan de eisen van de VNRT en (starters) kan adviseren en op weg helpen van hun praktijk.

Via deze vereniging heb ik verschillende bijscholingen gevolgd, waaronder:

https://www.faxgids.nl/_images/upl/181753/P1020611.JPG

Aangezien ik regelmatig van mijn cliënten de vraag kreeg of ik ook lichaamsmassages geef (wat ik niet deed), heb ik ook een workshop integrale lichaamsmassage gedaan en een 5-daagse cursus aromatherapie en lichaamsmassage. Sinds september 2007 heb ik de basis opleiding voor klankschaalmassage afgerond. In 2008 start ik met modules van verschillende vervolgopleidingen voor klankmassage/therapie bij Praktijk Positief ( klankopleiding het ABC van jezelf) en bij Klankkleur.

Ons werkgebied omvat de volgende plaatsen:

Apeldoorn Arnhem Beuningen Ede Nijmegen Westervoort Wijchen Zevenaar

Voetreflex Arnhem, Voetreflextherapie Arnhem

Contact opnemen

Contact info

Sjemaja praktijk voor reflexzonetherapie
Naaldwijkstraat 21
Arnhem (Gelderland)

www.sjemaja.nl
www.vnrt.nl

Trefwoorden: Zwangerschapsproblemen, Klankschaalmassage, Voetmassage, Voetreflexmassage, Lichaamsmassage, Fonoforese, Stemvorken, Gelderland, Chakra, Arnhem

Rubrieken: Massagetherapeuten, Massagesalons, Massage, Reflexzonetherapie, Voetreflex

Houd contact