DBS Beveiliging, Heerhugowaard

Baarsdorpermeer 13, Heerhugowaard (Noord-Holland)

DBS Beveiliging

Veiligheid is een actueel en veelomvattend thema. Sommigen denken bij veiligheid aan brandveiligheid, anderen weer aan verkeersveiligheid of de openbare veiligheid.

DBS denkt aan św veiligheid.

Veiligheid is gegarandeerd

DBS Beveiliging levert zekerheid. U kunt er zeker van zijn dat zij zorgdragen voor uw veiligheid, die van uw medewerkers, uw bedrijfspand, uw bedrijfsterrein en andere belangrijke objecten. DBS Beveiliging is uw allround partner in beveiliging.

Beveiliging is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Criminaliteit, bedreigingen en agressie nemen toe. Steeds meer personen en bedrijven zien inmiddels de noodzaak in van beveiliging. DBS Beveiliging is een jong, dienstverlenend bedrijf dat zich richt op verschillende aspecten in beveiliging. Zij onderscheiden zich onder meer door hun duidelijke communicatie, veelvuldige en informele contactmomenten en flexibiliteit.

Betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare beveiligingspartner met oog voor detail en praktijkervaring? Bij DBS Beveiliging kunt u 24 uur per dag rekenen op volledige inzet. Zij zijn specialist in het verlenen van uiteenlopende diensten op het gebied van bewaking en beveiliging voor zowel het bedrijfsleven als particulieren in de regio Noord-Holland. Op de website vindt u een overzicht van de aangeboden diensten. Wilt u graag nader kennis maken of wenst u meer informatie over DBS Beveiliging te ontvangen, neem dan contact op. Zij zijn u graag van dienst!

DBS Beveiliging is een jong, dynamisch beveiligingsbedrijf, gevestigd in Heerhugowaard en erkend door het Ministerie van Justitie (ND2698).
Contact opnemen