Dierenpension Schouwen-Duiveland, Kerkwerve

Turelureweg 8, Kerkwerve (Zeeland)

Voor uw opvang van honden, katten of puppies, vakantie-opvang zit u bij ons aan het juiste adres. Grote ruimte en hart voor de dieren. Kom langs of maak een afspraak. We zitten in Kerkwerve te Zeeland.

Op het prachtige Schouwen-Duiveland is in het dorp Kerkwerve dierenpension Schouwen-Duiveland gevestigd. Op een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2 worden uw honden of katten met veel liefde verzorgd door Jacobine Broekhuizen en haar moeder Leni.

Het pension is zeer centraal gelegen ten opzichte van Rotterdam en Breda, slechts zo'n 50 minuten rijden. U kunt uw huisdier bij ons brengen als u op vakantie gaat, maar u kunt ook bij ons in overleg terecht voor dagopvang.

Wij zijn van maandag tot zaterdag dagelijks geopend van 08.30u tot 10.00u en 's avonds van 18.00u tot 19.00u. Op zondagen en feestdagen is het niet mogelijk om uw dier te halen en/of te brengen

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.