Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
S. Domburg Bestratingen

S. Domburg Bestratingen, Rotterdam

, Rotterdam (Zuid-Holland)

Mobiel: 06-44245153
Mobiel: 06-44245153

www.domburgbestratingen.nl

"Voor al uw bestratingen in Rotterdam en omstreken"

domburg bestratingen

 
mijn bedrijf
 

Ik ben met stratenmaken begonnen op  15 jarige leeftijd. Het buiten werken heeft mij altijd al getrokken en om na een dag terug te kunnen kijken op iets wat je hebt gemaakt geeft een geweldig gevoel. Het onmiddelijke resultaat van stratenmaken, vijvers aanleggen en dergelijke is leuk om te zien.

Het volledig veranderen van tuinen vind ik erg interessant, beginnen bij een ontwerp, dan de uitvoering ervan en daarna het terugkijken op het behaalde resultaat ervan is enorm leuk. Vaak zien mensen niet wat ze van een tuin of straat kunnen maken en dit is erg leuk om mensen dat nieuwe inzicht te geven en de blije reacties hiervan te zien. Ook het aanleggen van '' nieuwe'' tuinen is leuk om  te doen, vanaf punt nul beginnen en zoiets moois op te bouwen en een mooie tuin aan te leggen is erg leuk wanneer je terug kunt kijken op het resultaat.

Ook in de stratenmakerij is dit leuk om te doen, het buiten zijn en in direct contact met de mensen die blij kunnen zijn dat je bijvoorbeeld een voetpad weer restaureerd is erg fijn. Vroeger deden we dit met de hand en nu doen we dit machinaal bestraten. Dit scheelt een hoop tijd, waardoor je nog meer kunt bereiken. Na een dag hard werken buiten in regen of zonneschijn is de beloning van een mooi aangelegde straat genoeg.

Nu een aantal jaren later kan ik genieten van mijn eigen bedrijf, dit biedt nog meer mogelijkheden om mijn eigen creativiteit te gebruiken voor het ontwerpen van tuinen, vijvers, straten, en eventueel ook een balkon.  De mogelijkheden zijn enorm en om hierin ontwerpen te kunnen maken neemt veel tijd in beslag, maar om dan na het uitvoeren hiervan te kunnen terugkijken en genieten en de blije reacties te zien, Dat is waar ik het voor doe.

 

 

 

Contact opnemen

Contact info

S. Domburg Bestratingen

Rotterdam (Zuid-Holland)

Mobiel: 06-44245153
Mobiel: 06-44245153

www.domburgbestratingen.nl

Trefwoorden: Bestratingen, Bestrating, Rotterdam, Stratenmaker, Sierbestratingen, Herbestrating, Stratenmaker, Vijvers, Schuttingen, Beplanting

Rubrieken: Bestratingen en Bestratingsmateriaal, Straatwerken

Houd contact