Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Voegersbedrijf Finishing Touch B.V., Goirle

Geitehoef 13b, Goirle (Noord-Brabant)

WhatsApp met Voegersbedrijf Finishing Touch B.V.

www.gevelrenovatie-finishingtouch.nl

 

Sinds 2001 een begrip in de omgeving, zoals kwalitatief en kwantitatief. Ons voegwerk is uw finishing touch. Nieuwbouw - Renovatie - Gevelreiniging - Impregneren en Tegelwerken zijn onze specialiteit.

Wij staan voor kwaliteit en een scherpe prijs! Met meer dan 15 jaar ervaring in deze branche
werken wij aan diverse projecten zowel zakelijk als particulier. Van woningbouw tot monumentaal pand, voor ons is niets te gek.

Ambachtelijk voegwerk is, zoals de naam al zegt, een ambacht. Voegersbedrijf Finishing Touch B.V. is gespecialiseerd in het herstellen en aanbrengen van bijzondere voegen zoals snijvoegen en knipvoegen.

Een snijvoeg wordt aangebracht met speciaal voegcement waarna de voeg in zijn herkenbare vorm wordt gesneden binnen de steen. Een knipvoeg wordt net een paar millimeter aangebracht voor de steen en krijgt hierdoor zijn bijzondere uiterlijk. Deze voegen herkend u direct bij oude monumentale gebouwen zoals boerderijen, kerken en stadspanden. Ze geven het gebouw haar authentieke en markante karakter.

Goed herstel van aangetast en vervallen voegwerk betekent in alle gevallen behoud van de (historische) waarde van het pand. In veel gevallen heeft u te maken met monumentenzorg, maar kunt u ook rekenen op de steun van deze vereniging die zich inzet voor het behoud van ons monumentale erfgoed. Meer informatie hierover vindt u op hun website.

Niet alleen monumentale gebouwen hebben vaak die kenmerkende snij- of knipvoegen. Ook bij nieuwbouw kunnen deze voegen net dat uiterlijk en aanzien geven waarnaar u op zoek bent. Bij de renovatie van een woonboerderij of bijvoorbeeld nieuwbouw in jaren '30 stijl maakt ambachtelijke voegwerk het verschil.

Contact opnemen

Contact info

Voegersbedrijf Finishing Touch B.V.
Geitehoef 13b
Goirle (Noord-Brabant)

www.gevelrenovatie-finishingtouch.nl

Trefwoorden: Voegwerk, Gevelrenovatie, Voegbedrijf, Gevelreiniging, Impregneren, Tilburg, Breda, Gevelrestauratie

Rubrieken: Voegwerken

Houd contact