Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Installatiebedrijf Trapman

Installatiebedrijf Trapman, Aardenburg

Markt 22, Aardenburg (Zeeland)

www.installatietrapman.nl

Installatie van sanitair.

Installatiebedrijf Trapman

Ik ben Christiaan Trapman, geboren op 22 Februari 1980 te Brugge. Ik ben opgegroeid in Aardenburg en ben hier al heel mijn leven woonachtig. Ik ging tijdens mijn jongste jeugdjaren naar de basisschool “Op Dreef” in Aardenburg. Na deze leerzame periode ben ik verhuisd naar ” T Zwin” te Oostburg om daar de opleiding MAVO te gaan volgen. Deze heb ik daar niet afgemaakt omdat ik tijdens mijn studie verhuisd ben naar Oostende om daar een gecombineerde opleiding te gaan volgen “technische opleiding/sport”.
In het jaar 1999 heb ik daar uiteindelijk mijn studie afgerond en ben ik gaan werken bij een groot installatiebedrijf hier in Zeeland.
Daar heb ik erg veel kennis en ervaring opgedaan om uiteindelijk in 2004 over te stappen naar een ander bedrijf “bedrijfsleider van een technische groothandel in Terneuzen”. Dit was destijds een bewuste keuze om zo veel mogelijk product kennis op te doen. Binnen dit bedrijf heb ik uiteindelijk 3 jaar gewerkt en vond het toen tijd voor een nieuwe uitdaging, deze was terug gaan werken binnen een installatiebedrijf. Uiteindelijk heeft mij dat gebracht tot waar ik wou komen.
Mijn eigen bedrijf “INSTALLATIEBEDRIJF TRAPMAN”

 

Producten

Deze pagina bestaat uit omschrijving van de producten en diensten

  • Centrale verwarming
  • Sanitair
  • Gas
  • Water
  • Riolering
  • Duurzame energie.

Contact opnemen

Contact info

Installatiebedrijf Trapman
Markt 22
Aardenburg (Zeeland)

www.installatietrapman.nl

Trefwoorden: CV, Centrale verwarming, CV ketel, Sanitair, Gasinstallatie, Badkamers, Installatiebedrijf, Waterinstallatie, Loodgieters, Fitterswerk

Rubrieken: Loodgieters- en Installatiebedrijven, Installatie techniek, Loodgieters, Installatiebedrijven, Loodgietersbedrijven

Houd contact