Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Foto Elvira

Foto Elvira, Werkendam

Kerckekamp 5, Werkendam (Noord-Brabant)

www.foto-elvira.nl

Foto Elvira Trouwreportages Bruidsreportages Bruidsfotografie

De afbeelding “http://www.foto-elvira.nl/images/logo.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Trouwreportage c.q. bruidsfotografie
Een bruidsreportage laten maken doe je in principe maar 1 keer in je leven.
Wil je een creatieve en romantische reportage van je trouwdag? Met alle mooie, emotionele en grappige momenten? Een bruidsreportage waar je zelfs over 50 jaar met een warm gevoel naar terug kijkt?
Dan ben je bij Foto Elvira aan het goede adres! Fotografie heeft de laatste jaren, vooral door de digitale technieken, grote ontwikkelingen doorgemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos en gaan veel verder dan je zou kunnen bedenken. Ik ben daar actief mee bezig geweest en naast fotografie houd ik me dan ook bezig met ontwerpen en fotoboeken.
Sinds kort heb ik de mogelijkheid om van een bruidsreportage een echt boek te maken. Het boek heeft een formaat van 35x35cm. Opengeslagen is dan bijvoorbeeld een panoramafoto van 35x70cm. De foto’s zijn op echt Kodak fotochemisch fotopapier afgedrukt en op panelen van ongeveer 0.8 mm dik geperst om ze dubbelzijdig te maken. Voor de omslag van het boek wordt een ontwerp gebruikt met een foto uit de reportage. Dit ontwerp is in ‘leather look’ verwerkt in de omslag van het boek.
Op mijn website vindt je al diverse voorbeelden. Toch is geen enkele site groot genoeg om alle mogelijkheden te presenteren. Je kunt natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvende afspraak om de showalbums te bekijken. De bruidsalbums en boeken kunnen uiteindelijk helemaal aangepast worden aan uw wensen.
Foto Elvira Trouwreportages Bruidsreportages Bruidsfotografie Aalburg Alphen-Chaam Asten Baarle-Nassau Bergeijk Bergen op Zoom Bernheze Best Bladel Boekel Boxmeer Boxtel Breda Cuijk Deurne Dongen Dordrecht Drimmelen Eersel Eindhoven Etten-Leur Geertruidenberg Gilze en Rijen Goirle Gorinchem Grave Haaren Hank Hardinxveld-Giessendam Helmond Den Bosch Heusden Hilvarenbeek Leerdam Lith Loon op Zand Maasdonk Moerdijk Oirschot Oisterwijk Oosterhout Oss Papendrecht Roosendaal Rotterdam Ridderkerk Rijswijk Rucphen Schijndel Sint-Michielsgestel Sint-Oedenrode Sliedrecht Someren Son en Breugel Spijkenisse Steenbergen Tilburg Uden Valkenswaard Veghel Veldhoven Vught Waarle Waalwijk Werkendam Woensdrecht Woudrichem Zundert Zwijndrecht

Contact opnemen

Contact info

Foto Elvira
Kerckekamp 5
Werkendam (Noord-Brabant)

www.foto-elvira.nl

Trefwoorden: Portretfotografie, Portretfotograaf, Bruidsfotografie, Bruidsrepotages, Fotograaf, Fotografie

Rubrieken: Foto's - Bruids- en Bedrijfsreportages, Fotografie, Fotografen

Houd contact