Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Star Paint, Den Helder

Star Paint, Den Helder

Korvetstraat 98, Den Helder (Noord-Holland)

WhatsApp met Star Paint

www.star-paint.nl

Klein renovatiewerk van deuren , kozijnen, ramen.

https://www.faxgids.nl/_images/upl/866475/1.png

Duurzame kwaliteit.

In het verleden werd een onderhoudsbedrijf vaak geselecteerd op prijs. Wie de scherpste offerte neerlegt, krijgt simpelweg de opdracht. De praktijk heeft echter uitgewezen, dat dat vaak ten koste van de kwaliteit is gegaan. Star-Paint kiest bewust voor een andere benadering: het resultaat. Verder kijken dan alleen de oppervlakte. We nemen oorzaken weg, stoppen het rottingsproces, herstellen, vernieuwen en werken af. In onze visie is dát de basis voor duurzame kwaliteit. Wij zeggen: het is uiteindelijk het resultaat dat telt.

https://www.faxgids.nl/_images/upl/866475/2.png

Verder kijken dan de oppervlakte


“Vaak bellen mensen ons met de vraag of we de eindlaag op het hout kunnen aanbrengen. Dan wordt meestal niet gekeken naar de oorzaak van de slechte staat van onderhoud. Binnen de Star-Paint Onderhoudszegel kijken we verder dan alleen de oppervlakte. We kijken naar de detaillering en nemen de oorzaken weg. Vervolgens kunnen we op de juiste manier onderhoud plegen en duurzaam onderhoudswerk uitvoeren. Onderdeel van het onderhoudsplan zou bijvoorbeeld het jaarlijks schoonmaken van het schilderwerk kunnen zijn. UV-licht is kwalijk voor schilderwerk, maar vuilaanhechting ook. Op die manier gaat het schilderwerk langer mee. Dat betekent op de langere termijn: minder kosten!

https://www.faxgids.nl/_images/upl/866475/3.png

Ook particulier

Ook onderdeel van het plan kan zijn voor het bijtijds bekijken van alle kleine onderhoud van ramen en deuren en eventueel het dak want zeg nou eerlijk een huis dat rot is en lek als een mandje is voor niemand een pretje om te wonen en zekers niet als het ook nog met kinderen betreft en een kantoor is helemaal debet voor zijn personeel als het in slechte staat verkeerd.

Contact opnemen

Contact info

Star Paint
Korvetstraat 98
Den Helder (Noord-Holland)

www.star-paint.nl

Trefwoorden: Schilder, Binnenschilder, Buitenschilder, Klein-timmerwerk, Houtrotreparatie, Gevelbeschilderingen

Rubrieken: Schilders, schilderbedrijven en schilderwerken, Schildersbedrijven, Schilders en Onderhoudbedrijven, Schilderen

Houd contact