Rijbewijscentrum, Rotterdam

Dordtselaan 6c, Rotterdam (Zuid-Holland)

Rijbewijsgarantie Rijbewijs met Examengarantie Rotterdam

De afbeelding “http://www.rijbewijscentrum.nl/images/deel1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Welkom bij rijbewijscentrum.nl

Wie onzeker is blijkt een gevaar op de weg. Maar vooral voor andere weggebruikers die met plotselinge fouten te maken krijgen. Een examinator wil mensen op de weg zien die zich bewust zijn van wat ze kunnen, al is het om medeweggebruikers te beschermen. Vanaf de eerste rijles kun jij volledig zeker van jezelf zijn. Je mag tijdens je rijlessen gewoon fouten maken. Maak je het per ongeluk te bont? Niets aan de hand, de instructeur kan de bediening van de lesauto te allen tijde van je overnemen!

Rijbewijscentrum is aangesloten op het CBR on-line reseveringssyteem, waardoor wij op elk moment van de dag jouw examen kunnen reserveren, zelfs 1 dag van tevoren. U heeft dus geen wachttijd.
Wil jij ook honderden euro's besparen? Wij beschikken over zeer ervaren gediplomeerde rijinstructeurs. Maak snel een afspraak met één van onze medewerkers.

Wij werken met instructiekaarten zodat je zelf ook een overzicht blijft houden van de vorderingen. De rijlessen worden verzorgd volgens de rijprocedure van het CBR, zodat je ook echt leert wat er op het examen van je wordt verwacht.

De afbeelding “http://www.rijbewijscentrum.nl/images/toyotacor.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Waarom rijbewijscentrum.nl?


- DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE
- GECERFITICEERDE INSTRUCTEURS
- FORS HOGER SLAGINGSPERCENTAGE
- KWALITATIEVE RIJOPLEIDING
- BETALEN IN TERMIJNEN
- EXAMEN BINNEN 1 DAG
- MAANDELIJKSE AFLOSSING MOGELIJK
- RIJBEWIJS AL BINNEN 10 DAGEN!!
- VASTE INSTRUCTEUR
- GEBRUIK VAN INSTRUCTIEKAARTEN
- GEDULDIGE INSTRUCTEURS
- ONLINE-PRAKTIJKINSTRUCTIE
- THEORIECURSUSSEN ONLINE
- THEORIECURSUSSEN OP LOKATIE
- MODERNSTE AUTO’S
- DE LESTIJDEN EN OPHAALPLAATS BEPAAL JE ZELF
- BESPARING VAN HONDERDEN EURO’S
- GEEN WACHTTIJDEN
- ZELF JE EXAMENDATUM EN TIJD BEPALEN

De afbeelding “http://www.rijbewijscentrum.nl/images/homerijbewijs.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Autorijlessen bij Rijbewijscentrum worden stap voor stap opgebouwd, en fouten maken mag!

De rijlessen worden verzorgd in de meest moderne auto's.


U kunt bij vele rijscholen uw rijbewijs halen in verschillende prijsklassen, echter speelt kwaliteit ook een belangrijke rol! Rijbewijscentrum levert kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons starten rijlessen namelijk al vanaf 21 euro!

De keuze voor een goede rijsschool is erg belangrijk, u moet plezier de lessen kunnen volgen en de lessen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wanneer u de keuze voor een rijsschool maakt , is het belangrijk te weten hoe een rijschool presteert. Deze gegevens zijn vrij toegangkelijk en af te lezen op de site van het CBR (www.cbr.nl).

Doe nu een vrijblijvende rijtest.
Door de speciaal voor rijbewijscentrum ontwikkelde online-praktijkinstructie kun je de praktijklessen thuis online voorbereiden. De indeling van deze praktijkbegeleiding begint bij het laten zien van de juiste zithouding , het op de juiste manier afstellen van de spiegels, wat zie ik in de binnen spiegel, de rechterbuitenspiegel enz.

Maar ook hoe moet ik een rotonde een kwart, half of driekwart rond, hoe moet ik een kruispunt naderen en oversteken of hoe moet ik invoegen op een autosnelweg.

Al deze onderwerpen zijn met foto's, films, 3D tekeningen en 3D animaties zeer duidelijk weergegeven en ondersteund met ingesproken teksten waardoor het voor de leerling duidelijk te begrijpen is. Daar bespaar je ook nog eens honderden euro’s mee.

Autorijden kost veel geld. Je rijbewijs halen is niet minder duur. Daarom is het belangrijk dat je een goede afweging maakt waar je je rijbewijs gaat halen. Je wilt tenslotte niet een les teveel volgen en ook niet onbelangrijk: het moet ook gezellig in de auto zijn. Om elke keer met tegenzin de lesauto in te gaan is natuurlijk ook niet leuk. Daarom zorgen wij ervoor dat je les krijgt in een ontspannen sfeer.

Ieder persoon leert, denkt en doet anders. Rijbewijscentrum past zich hierbij aan. Niet alleen het tempo waarin iets aangeleerd wordt, maar ook de methode waarop we lesgeven. Zo geven wij les via de traditionele methode of via de nieuwe methode: waardoor u een hoop bespaart. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je een opleiding op maat krijgt, waardoor je het steeds weer leuk vind om lessen te volgen. En niet minder belangrijk: je met zo weinig mogelijk lessen je rijbewijs op zak hebt!

Dus of je nu moeite hebt met leren, de bediening van de auto of met inzicht wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs haalt.

Alle vorderingen die je maakt worden bijgehouden op een instructiekaart. Aan het einde van elke les neemt jouw instructeur dit met je door. Hierdoor weet je altijd welke onderdelen je goed doet, en welke nog extra aandacht nodig hebben. En zo weet jezelf ook wanneer je klaar bent voor het examen.

ONZE PRIJZEN GELDEN OOK VOOR NIET-STUDENTEN!!!!

Wanneer je tegenwoordig niet teveel voor je rijbewijs wilt betalen, veel tijd en ergenis wilt besparen, dan is Rijbewijscentrum absoluut de beste keus. Drie factoren zijn hier van groot belang: de prijs van de totale rijopleiding, de tijdsduur vanaf les 1 tot het praktijkexamen en wel het belangrijkste, de kundigheid en de persoonlijkheid van jouw instructeur. Het gevoel dat je goed begeleid wordt is dan ook essentieel voor een geslaagde rijopleiding!

De service die je van ons mag verwachten is daarom veel meer dan een gemiddelde rijschool, die in ruime mate te vinden zijn. Onze visie is om te zorgen dat je achteraf tegen anderen kunt zeggen dat je met veel plezier, snel en voordelig het rijbewijs hebt behaald. Onze slogan is niet voor niets “Rijbewijscentrum.nl want dan haal je het wel”

Iedereen is anders, maar iedereen heeft net zoals jou voor het rijbewijs te kunnen behalen een aantal praktijklessen, een praktijkexamen en theorieboeken nodig. Wij bieden je na de rijtest het geheel in een vorm van een Totaalpakket aan, dat het beste bij je past, zodat je niet teveel betaald en zelfs honderden euro's bespaard.

Het voordeel van de rijtest is dat je voor het behalen van het rijbewijs niet onnodig teveel betaalt, vooraf weet waaraan je toe bent en niet tijdens de rijopleiding voor onaangename verassingen komt te staan. Daarnaast kun je wel voorstellen wanneer je een totaalpakket afneemt, dat je daarop aanzienlijk kunt besparen. De prijzen van onze rijopleidingen inclusief praktijkexamen zijn vanaf € 500,- en variëren verder per persoon qua: rijervaring, categorie en snelheid waarmee het rijbewijs wordt behaald. De twee uur durende rijtesten zijn vanaf € 45-. Ongeacht hoeveel rijlessen je nodig hebt, wij zullen ons uiterste best doen om aan je verwachtingen te voldoen.

Betaalwijze per bank
Ongeacht welke opleiding je bij ons volgt, je kunt betalen op de wijze, wanneer en in hoeveel termijnen het beste bij jou past. Vanzelfsprekend krijg je voordat je met rijlessen begint, duidelijk de gekozen rijopleiding schriftelijk bevestigd. Verder is het een groot gemak dat je veilig de rijopleiding in 1 keer of in termijnen per bank kan voldoen en per les geen contant geld aan de instructeur hoeft geven.

Waarom zijn de rijopleidingen in het algemeen voordeliger?
De rijopleiding zijn in het algemeen voordeliger omdat we met totaalpakketten werken. Aangezien iedereen altijd een aantal lessen, praktijkexamen en in het algemeen ook theorieboeken nodig heeft, hebben we die samengevat zodat je voordeliger uit bent wanneer je dit los zou voldoen.

Waarop zijn onze instructeurs geselecteerd?
Al onze rij-instructeurs zijn geselecteerd op referenties, erkenning bij de rijvaardigheidsorganisatie ’t CBR en op voorkeur. Daarom kun je bij ons erop rekenen dat je de instructeur krijgt die bij jou past.

Op welke wijze kan ik de rijopleiding voldoen?
Na de proefles wordt de wijze van betalen met je besproken. Je kunt de rijopleiding voldoen op de wijze die voor jou het prettigst lijkt. Bijvoorbeeld d.m.v.: automatische incasso, per bank in termijnen of in 1 keer en per rijbewijs financiering.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?
Na de rijtest weet je hoeveel rijlessen je nodig hebt, zodat wij afhankelijk van jou wensen de rijopleiding binnen 10 dagen of verspreid over een aantal weken kunnen verzorgen.

Waar kan ik mijn rijbewijs halen?
Rijbewijscentrum.nl dekt heel Rotterdam,Vlaardingen,schiedam,hoogvliet,Spijkenisse tot Hellevoetsluis en omgeving, dit betekent dat we in alle examen gebieden het Rijbewijs kunnen verzorgen. Wanneer je niet in een examengebied wordt je alsnog in bijna alle gevallen, thuis opgehaald en afgezet.

Ben je een starter of heb je al vele kilometers rijervaring opgedaan? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Ook bij jou in de buurt besparen wij je echt veel Tijd & Honderden euro's en helpen je vanaf het 1e contact met het zo voordelig mogelijk behalen van jouw rijbewijs.

Gaat het om werk of ontspanning, je kunt tegenwoordig niet meer zonder een rijbewijs. Welk categorie rijbewijs je dan ook wilt behalen, het is belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een enthousiaste instructeur die jou op je gemak stelt en met zo weinig mogelijk rijlessen goed op het rijexamen voorbereidt.

Om te kunnen garanderen dat je na het behalen van het rijbewijs over de gehele rijopleiding absoluut tevreden bent, krijg je uitsluitend rijles van gekwalificeerde vriendelijke rij-instructeurs, die bij het CBR zijn aangesloten. Daarnaast volgen zij om de vijf jaar een applicatiecursus en zijn door andere cursisten als uitstekend beoordeeld. Mede door onze kennis en ervaring in het verzorgen van rijopleidingen, zijn wij ervan overtuigd dat wij je zo een kwalitatieve goede service tegen de laagste prijs kunnen aanbieden.

De auto is veruit het populairste vervoermiddel. Dat is ook niet zo gek, want de auto brengt je snel overal. Je kunt vertrekken wanneer je wilt, hebt altijd zitplaats en privacy. Het allerbelangrijkste: je bent onafhankelijk. Of je de auto voor ontspanning of werk gebruikt.

Daarnaast is het wél natuurlijk de bedoeling dat je het rijbewijs in 1 keer haalt. Dat kan met goede begeleiding, waardoor je veel geld en tijd bespaard en een leven lang veilig rijdt.

Stap 1
Na het aanmelden nemen wij direct contact met je op, om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden. Je krijgt daarom alleen de instructeur bij jou in de buurt, die het beste bij je past en waarbij je je prettig voelt.

Stap 2
We zorgen dat je niet teveel rijlessen krijgt. Daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvende 2x50 min. durende rijtest van 45 euro. Je maakt dan kennis met jouw vaste rij-instructeur, die samen met jou zal bespreken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Je hebt hiervoor geen theoriecertificaat nodig. Indien je geen recente theorieboeken hebt koop deze dan niet! Je krijgt van ons de nieuwste theorieboeken of CD rom voor de laagste prijs.

Stap 3
Na de rijtest nemen wij contact met je op om samen de uitslag van de rijtest en het lessenpakket te bespreken, dat het beste bij jou past. Je kunt dan kiezen tussen een spoedopleiding van tien dagen of een lessenpakket waarbij je de rijlessen over een aantal weken of maanden kunt spreiden. Ook weet je na de rijtest wat de totale rijopleiding je gaat kosten Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding inclusief rijexamen en al vanaf € 500,- volgen, dat je op diverse wijze kan voldoen. Indien je een TTT, een RIS opleiding of een antislipcursus wilt volgen, dan kunnen wij dit in een totaalpakket voordelig aanbieden. Daarnaast worden voor je eerste rijles alle afspraken duidelijk schriftelijk bevestigd, zodat je vooraf precies weet waaraan je toe bent. en wanneer je het rijbewijs kan halen

Stap 4
De Rijbewijscentrum-rijopleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je binnen met zo weinig mogelijk rijlessen snel alle vaardigheden leert die op het rijexamen van jou worden verwacht. Als je buiten het examengebied woont, adviseren wij je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Zo voorkom je dat je 25% van je lestijd kwijtraakt, waarmee je honderden euro's bespaart.

Stap 5
Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, het praktijkrijexamen, geven wij jou de garantie dat je goed bent voorbereid. Ons streven is dat je maar één keer met jouw examinator van het CBR kennis hoeft te maken en met trots voor het rijbewijs slaagt. Voor meer informatie: meld je nu aan of laat je door ons terugbellen.


 

Theorielessen
DE THEORIE VERZORGEN WIJ OP 3 AVONDEN EN OOK EEN DAGCURSUS
IN HET WEEKEND.

ALS ENIGE BIJ ONS VERKRIJGBAAR DE GOEDKOOPSTE SET THEORIEBOEKEN MET DE MEEST RECENTE UPDATES.

Volg je de theoriecursus liever online?
Onze vernieuwde theorieopleiding wordt aangeboden met 500 examenvragen B (10 examens).
Tevens kunnen er 8 tentamens geoefend worden van elk 25 vragen over verschillende onderwerpen.
De theorieopleiding loopt parallel met de hoofdstukken uit onze theorieboeken.
Alle hoofdstukken worden geleverd met ingesproken tekst.
Het theoriegedeelte, de 10 examens en 8 tentamens per onderwerp kunnen leerlingen 20 uur gebruiken.

Klik op deze button voor de theorie online

Klik op deze button om eerst de demo te bekijken!

Naast het oefenen met het boek is het ook mogelijk om via internet te oefenen voor uw autotheorie.
Vraag een gebruikerscode aan, bij rijbewijscentrum.nl

Cursusdagen en tijden:
Maandag,woensdag en Donderdagavond Van 18.00-21.00uur. In het weekend in overleg.

In ons theorielokaal wordt met de meest moderne apparatuur theoriecursussen verzorgd. Wij werken met de bedieningspanelen met drukknoppen, die ook door het CBR worden gebruikt. Als enige biedt rijbewijscentrum jou de mogelijkheid om de cursus op de rijschool, of vanuit huis te volgen. 65-85% van de examenkandidaten die naar het theorie-examen gaan bij het CBR zakt de 1e-3e keer omdat de nodige kennis ontbreekt en het examen onderschat wordt. Dit kost onnodig veel geld en levert teleurstelling op.

Met de hooggewaardeerde curssusen van het rijbewijcentrum (meer dan 90% geslaagden) beschikt u over de theoretisch know-how om uw theorie-examen met succes te volbrengen.

De theorie kunt u leren doormiddel van onze theorieboeken of door online examens. Tijdens uw eerste rijles zullen wij al het nodige m.b.t. de theorielessen aan u uitleggen.

Eigen instructieruimte
Omdat de vraag naar theoriecursussen blijft stijgen hebben wij een compleet ingericht
theorielokaal laten bouwen. Waarom zul je je afvragen; de theorie kun je toch thuis leren?

In de praktijk blijkt dat 60-80% van de kandidaten die opgaat voor het theorieexamen zakt.
De redenen daarvan zijn:

- Onvoorbereid naar het CBR toe
- Onvoldoende theoretische kennis
- Moeite met het begrijpen van de stof

Daarom heeft rijbewijscentrum gekozen voor het TWINTEST-examensteem vanwege de
gebruiksvriendelijke bediening. Het systeem is zodanig opgezet dat het een exacte
weergave is van het CBR theorieexamen.Voordeel van dit systeem is:

- Drukkastjes
- Gesproken vragen
- Identiek aan CBR methode
- Uitgebreide foutenanalyse
- Gegarandeerd resultaat

Rijbewijscentrum Rijschool Rotterdam Rijlessen Theorielessen Spoedcursussen Rotterdam

Wij Hebben een rijschool in Rotterdam , rijschool in CAPELLE AAN DEN IJSSEL, rijschool in OUDERKERK AAN DEN IJSSEL, rijschool in SCHIEDAM, rijschool in VLAARDINGEN, rijschool in MAASSLUIS, rijschool in MAASLAND, rijschool in RHOON, rijschool in RIDDERKERK, rijschool in IJSSELMONDE, rijschool in HOOGVLIET, rijschool in SPIJKENISSE, rijschool in  HELLEVOETSLUIS, rijschool inOOSTVOORNE EN OMGEVING!!

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.