Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Robbers Reprints, Scherpenzeel

Robbers Reprints, Scherpenzeel

Bruinhorsterlaan 92, Scherpenzeel (Gelderland)

www.reprintsoudeschrijvers.nl

Robbers Reprints

 

 

Reprints Robbers BV heeft als doel zeldzame geschriften van oudvaders beschikbaar te maken voor de geinteresseerde lezers.

Techniek

Zeldzame boeken worden zorgvuldig gescand zodat er een getrouwe kopie van het origineel ontstaat. We maken hierbij gebruik van hoogstaande technologie, zodat het originele boek niet beschadigd wordt en de kwaliteit van de kopie niet onderdoet voor het origineel.

Deze kopie wordt vervolgens in druk uitgegeven, zodat de waardevolle teksten beschikbaar zijn zonder het origineel telkens te belasten. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor onderzoek van deze werken en natuurlijk voor het lezen van boeken die anders niet binnen uw bereik zouden liggen.

De boeken worden in kleine oplagen gemaakt en kunnen besteld worden via onze webwinkel.

 

Selectie

We kiezen boeken uit op basis van zeldzaamheid van de boeken en van de historische waarde van het gedachtengoed. Wanneer u specifieke werken graag heruitgegeven zou zien, kunt u dit via het contactformulier aangeven. Het is voor ons eenvoudiger wanneer u beschikt over een origineel in goede staat en dit ook voor vermenigvuldiging beschikbaar wilt stellen.

 

Contact opnemen

Contact info

Robbers Reprints
Bruinhorsterlaan 92
Scherpenzeel (Gelderland)

www.reprintsoudeschrijvers.nl

Trefwoorden: Boeken, Afwerking, Grafisch, Restaurateur, Predikaties, Liturgiek, Drogmatiek, Briefwisselingen, Meditaties, Historie

Rubrieken: Grafische verzorging, Grafische afwerking, Boeken, Boekenrestaurator

Houd contact