EDDO Group, Lelystad

Breehorn 47, Lelystad (Flevoland)

https://www.faxgids.nl/_images/upl/429367/foto.jpg

https://www.faxgids.nl/_images/upl/429367/logo.jpg

EDDO GROUP is een consultant bedrijf opgericht om de duurzaamheid en het welzijn van mensen en dieren te bevorderen en de vervuiling van het milieu te verminderen door het gebruik van producten gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediŽnten te stimuleren voor het behandelen en voorkomen van gezondheidsproblemen en voor het creŽren van een milieuvriendelijke omgeving op het werken, scholen en thuis willen wij op deze manier het leven van velen helpen verbeteren.

Voor het bevorderen van uw gezondheid letten wij niet alleen op uw eetgewoontes en bewegingsritmes maar ook op het ventilatiesysteem en het binnen klimaat van het gebouw waarin u woont, werkt en uw vrije tijd door brengt. Het ventilatiesysteem moet voor een goed klimaatcomfort en verse lucht zorgen. Een slecht geventileerd gebouw kan de oorzaak voor veel gezondheidsklachten vooral vermoeidheid, slechtslapen, oog- en keelirritaties, hoofdpijn en veel meer klachten zijn.

Verder kijken wij naar de chemische schoonmaak- en reinigingsmiddelen in het huis of werkplaats om te bepalen hoe toxisch uw woning of werkplaats is. Een hoge concentratie van toxische stoffen in het gebouw kan leiden tot luchtwegaandoeningen, huidirritaties en oogproblemen. Zelf de wasmiddelen voor kleding en bekleed kunnen de bronnen zijn voor de hierboven genoemde gezondheidsklachten. Hetzelfde geldt ook voor de producten waarmee wij onze huizen, scholen, kantoren, restaurants, hotels en andere gebouwen schoonmaken.

Contact opnemen