Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Barends Garden Design, Hendrik Ido Ambacht

Barends Garden Design, Hendrik Ido Ambacht

Landmanshof 17, Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland)

www.barendsgardendesign.nl

Barends Garden Design is een hoveniersbedrijf dat gespecialieerd is in exclusieve tuinen. Wij zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, maar ons werkgebied strekt zich uit van Zuid-Holland tot heel Nederland, en zelfs daar buiten.

U kunt bij ons terecht voor:

  • vormgeving en ontwerp
  • aanleg en renovatie
  • onderhoud

Uw persoonlijke smaak bepaalt hoe uw tuin eruit gaat zien. Hierbij adviseren wij u graag. Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij uw droomtuin realiseren.

Tuinontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor een mooie tuin waar u lang plezier van heeft. Barends Garden Design vindt het belangrijk om samen met u tot een passend ontwerp te komen. Uw tuin moet worden zoals u hem wilt hebben. Steeds vaker is de tuin een verlenging van de huiskamer. Het is daarom belangrijk dat het tuinontwerp aansluit bij uw woonstijl. Bovendien moet een tuin functioneel zijn. Een goed ontworpen tuin sluit ook aan op de architectuur van uw huis en bij de omgeving. Van strak tot klassiek, van minimalistisch tot romantisch, alles is mogelijk. Wanneer u meer wilt dan alleen beplanting en een terras, bieden wij u een scala aan mogelijkheden: vijvers, zwembaden, terrasoverkappingen (al dan niet met buitenkeuken), aan de tuin aangepast meubilair en tuinhuisjes. Ontwerpen is een creatief proces dat we graag samen met u doorlopen. Als er een definitief plan ligt, ontvangt u van ons een gedetailleerde tekening, een beplantingsschema en een gespecificeerde kostenraming.

Tuinaanleg

Tuinaanleg is ons vak. En een vakkundig aangelegde tuin herkent u direct. Als de basis van uw tuin goed is, komen alle elementen optimaal tot hun recht. Wij zorgen voor een goede ondergrond voor uw beplanting of bestrating, zodat u er langer plezier van heeft. Alle elementen die u in uw tuin wilt hebben zijn mogelijk: terrassen van steen of hout, vijvers, niveauverschillen, overkappingen en verlichting. Of u nu uw tuin compleet nieuw wilt laten aanleggen, of uw bestaande tuin wilt laten aanpassen, wij kunnen het allemaal verzorgen. Wij kunnen elk type tuin voor u aanleggen: daktuin, watertuin, of de tuin bij uw bedrijf. Vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van beregeningsinstallaties. De Nederlandse zomers worden warmer en droger. De meeste tuinplanten hebben in die periode extra water nodig. Met een goed aangelegde beregeningsinstallatie kunt u uw planten automatisch, op een zelfgekozen tijdstip (bij voorkeur 's avonds of 's morgens vroeg), voorzien van de juiste hoeveelheid water om ze optimaal te laten groeien. Op deze manier is uw tuin ook wanneer u op vakantie bent, verzekerd van voldoende water.

Tuinonderhoud

Uw tuin is naar uw wens ontworpen en aangelegd, maar heeft ook zorg nodig, want uw tuin leeft. Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk om uw tuin het hele jaar in een optimale conditie te houden. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Maar u kunt ook, als u zelf graag in uw tuin bezig bent, alleen het snoeiwerk aan ons overlaten. Of we maken afspraken over het onderhoud tijdens uw vakantie. Barends Garden Design is flexibel. U kunt contact met ons opnemen als u denkt dat u de hulp van een vakman nodig heeft bij het onderhoud van uw tuin, maar we kunnen u ook een onderhoudscontract aanbieden. Ook hierin zijn diverse modules mogelijk. Van alleen een winter- en een zomerbeurt tot het wekelijks maaien van uw gazon.

Contact opnemen

Contact info

Barends Garden Design
Landmanshof 17
Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland)

www.barendsgardendesign.nl

Trefwoorden: Beregening, Terrasoverkappingen, Vlonders, Tuinverlichting, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Tuinrenovatie, Tuinontwerp, Bestrating, Schuttingbouw

Rubrieken: Tuinaanleg en Onderhoud & Bestratingen, Tuinontwerp en -advies, Tuinaanleg, Tuinaanleg en -onderhoud, Tuinonderhoud

Houd contact